Merhabalar, yakın zamanda Nintendo konsollarına ve oyunlarına merak sardım. Araştırdım ve Switch Lite almaya karar verdim fakat 2 gün sonra sıkılırmışım diye düşünüyorum. Sizce alınır mı? Eğer alınırsa nasıl oyunlar oynanabilir? 2700 TL demişken, konsol 2200 TL fakat almışken çantasıydı, ekran koruyucusuydu, SSD kart derken (oyunlar saymıyorum bile) 2700 TL buluyor. Linkini bırakıyorum hepsininin:
Nintendo Switch Lite Konsol Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nintendo Switch Lite Konsol Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Nintendo Switch Lite Taşıma Çantası ve Ekran Koruyucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Nintendo Switch Lite Taşıma Çantası ve Ekran Koruyucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Samsung Micro Sd Evo Plus 64 GB Hafıza Kartı Adaptörlü FiyatI, Yorumları - Trendyol
Samsung Micro Sd Evo Plus 64 GB Hafıza Kartı Adaptörlü MB-MC64HA/TR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Dobe Oivo Nintendo Switch Joy Con Analog Koruyucu Beyaz (4 Ad) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Dobe Oivo Nintendo Switch Joy Con Analog Koruyucu Beyaz (4 Ad) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Dobe Nintendo Switch Lite Koruma Kılıfı Tpu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Dobe Nintendo Switch Lite Koruma Kılıfı Tpu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzenim aldı ve elini dahi sürmüyor bile şu an.
Zevkler tartışılmaz ama bana göre bomboş ve eğlenceden uzak bir konsol.
Genellikle PC veya PS oyunları oynayan aksiyon oyunlarını seven kişiler için Nintendo pek uygun değil. Sadece Zelda ve Mario serisi için bile konsol alan kullanıcıları var.Zevkler tartışılmaz ama bana göre bomboş ve eğlenceden uzak bir konsol.
Kuzenim aldı ve elini dahi sürmüyor bile şu an.
Zevkler tartışılmaz ama bana göre bomboş ve eğlenceden uzak bir konsol.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Reviews
Ignore everything you know about The Legend of Zelda games. Step into a world of discovery, exploration and adventure in The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Travel across fields, through forests and to mountain peaks as you discover what has become of the ruined kingdom of Hyrule in this...www.metacritic.com Super Mario Odyssey Reviews
New Evolution of Mario Sandbox-Style Gameplay. Mario embarks on a new journey through unknown worlds, running and jumping through huge 3D worlds in the first sandbox-style Mario game since Super Mario 64 and Super Mario Sunshine. Set sail between expansive worlds aboard an airship, and perform...www.metacritic.com
Bu iki oyun 97 puanı boşu boşuna almamıştır bence.