Nintendo Switch Lite alınır mı?

Şuan alınabilecek tek mantıklı switch modeli. Düz switche o kadar para bayilacaginiza switch lite almak en mantıklısı. Ama imkanınız varsa Switch 2 yi beklemenizi öneririm.

Merak ettim de naptınız.

Düz switch aldım hocam. Ama daha hiçbir ekrana bağlama girişiminde falan bulunmadım. Joyconları çıkarmıyorum zaten neredeyse. Lite alıp yanına birkaç tane de oyun alsam şu an daha mutlu olurdum gibi geliyor. Siz bir ekrana bağlayıp arkadaşlarınızla falan Mario Kart oynamak istemiyorsanız benim önerim Lite olur.

Düz switch aldım hocam. Ama daha hiçbir ekrana bağlama girişiminde falan bulunmadım. Joyconları çıkarmıyorum zaten neredeyse. Lite alıp yanına birkaç tane de oyun alsam şu an daha mutlu olurdum gibi geliyor. Siz bir ekrana bağlayıp arkadaşlarınızla falan Mario Kart oynamak istemiyorsanız benim önerim Lite olur.
Lite ekrana bağlanmıyor diye biliyorum. (belki başka docklar ile yapılıyordur.)

Bugün bende Lite siparişi geçtim umarım OLED almadım diye pişman olmam. Bilgisayar oyuncusuyum bunu iş yerinde boş zamanlarda veya yolculuk yaparsan oynarım diye aldım. Ekran yansıtma gibi bir amacım yok. Sadece Nintendo'ya özel oyunları oynamak. OLED'de ekranı güzel ve yansıtma olayı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı