Nintendo Switch Lite ikinci el kontrolü nasıl yapılır?

hattori hanzo

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Bir tanıdıktan bin liraya sıfırdan farksız Switch Lite alacağım yarın, yanında FIFA 2020 ile birlikte. Adama hediye gelmiş ve oyunları pahalı diye kullanmak istemiyor. Sorun şu ki daha önce Nintendo ürünü kullanmadım sadece bir Nintendo hesabı açtım az önce. Yarın konsola bakacağım ve nelere dikkat etmem gerekiyor, neyine bakmam gerekir? En ucuz nereden oyun alınır bu makine için yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyat, o makine için çok düşük. Dolandırılma ihtimaliniz var, dikkat edin. Gerçi arkadaşım demişsiniz ama ben yinede uyarayım dedim.

Arkadaş 1400 liradan satıyordu. Yaşadığım yer küçük bir yer o yüzden bu makineyi buralarda pek bilen yok satamadığı için benim teklif ettiğim fiyatı kabul etti. Ama sorun o değil sorun dolandırılmamak için kontrollerini nasıl yapabilirim?
Drifting olabilir en kötü.
Drifting wd 40 ile büyük oranda çözülüyor deniliyor. Doğru mu?
Yok mu arkadaşlar yardımcı olabilecek?

Son düzenleme:
Arkadaş 1400 liradan satıyordu. Yaşadığım yer küçük bir yer o yüzden bu makineyi buralarda pek bilen yok satamadığı için benim teklif ettiğim fiyatı kabul etti. Ama sorun o değil sorun dolandırılmamak için kontrollerini nasıl yapabilirim?

Drifting wd 40 ile büyük oranda çözülüyor deniliyor. Doğru mu?
Yok mu arkadaşlar yardımcı olabilecek?
Wd40 ile büyük oranda çözülüyor. Evet. Özel bir kontrol yapmanıza gerek yok. Ekran koruyucu ve analog koruyucu almayı unutmayın. Hayırlı olsun. Garantisi var mıdır? (Bir yıl olmuş. Kusura bakmayın. Ben 2021 sandım.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı