Nintendo Switch Lite kırılabilir mi?

Bence 2'si arasında kaldıysanız Switch daha mantıklı ve güzel. 2 DS ancak çok ucuza düşerse oyunlarıyla birlikte klasik yapmak için alınabilir ama günümüzde Switch ile karşılaştırılamaz bence. 2DS nostaji cihazı. 🙂 Bu arada crackli ve oyun dolu 2DS ler var Sahibinden'de falan.
Switch lite alayım o zaman. Daha sonra eğer ucuz bulursam r4 kart ile new 2ds xl alırım.🙂 Switch Lite’ın yanına ilk kesin mario kart 8 ve pokemon shield alırım fakat Zelda BOTW konusunda bilgisizim. Oyun internette aşırı iyi Switch’in en iyi oyunu diye geçiyor ama konusunu tam bilmiyorum. Mesela Link adada ne yapıyor amacımız ne filan? Eğer bilginiz varsa yazarsanız mutlu olurum.

Switch lite alayım o zaman. Daha sonra eğer ucuz bulursam r4 kart ile new 2ds xl alırım.🙂 Switch Lite’ın yanına ilk kesin mario kart 8 ve pokemon shield alırım fakat Zelda BOTW konusunda bilgisizim. Oyun internette aşırı iyi Switch’in en iyi oyunu diye geçiyor ama konusunu tam bilmiyorum. Mesela Link adada ne yapıyor amacımız ne filan? Eğer bilginiz varsa yazarsanız mutlu olurum.
Bence ilk Zelda'yı alın. Hiç bilgi bilmiyorsanız emin olun bu dezavantaj değil avantaj olur. Spoiler yemezsiniz. Bence direk başlayın oynayın hiç bir şeye bakmadan. Ancak çok takıldığınız görevlerde açıp sadece o görev nasıl geçiliyor ona bakın.

Bence ilk Zelda'yı alın. Hiç bilgi bilmiyorsanız emin olun bu dezavantaj değil avantaj olur. Spoiler yemezsiniz. Bence direk başlayın oynayın hiç bir şeye bakmadan. Ancak çok takıldığınız görevlerde açıp sadece o görev nasıl geçiliyor ona bakın.
Sağ olun hocam Switch Lite almak daha mantıklı 2021'de bayağı oyun çıkacakmış en iyi switch lite almak. Özellikle ben Pokemon serisini merak ediyordum 2021'de 5 tane pokemon gelecekmiş.
Hocam aklıma geldi bir şey soracağım. Ben Nintendo'da da online oyun oynamak için bir abonelik var diye biliyorum. Ben online oyun oynamayacağım fakat Zelda'yı mesela aldıktan sonra çalıştırmak,oynamak için herhangi bir üyelik istiyor mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı