Nintendo Switch Lite vs Xbox One S

Evet hocam normal switch 60 FPS, dediğiniz gibi TV modunda sadece. Normal Switch'e bütçeyi arttırabilirseniz kesinlikle alabileceğiniz en mantıklı konsol olur.

Tamam hocam bütçe arttırmaya bakacağım.

Evet hocam normal switch 60 FPS, dediğiniz gibi TV modunda sadece. Normal Switch'e bütçeyi arttırabilirseniz kesinlikle alabileceğiniz en mantıklı konsol olur.

Hocam internetten baktım böyle bir şey yokmuş.

Son düzenleme:
Switch sıkan bir cihaz, One S’e yönelin derim. Elimden 3 tane switch geçti üçünü de sıkılıp sattım.

Devri geçmiş diyorlar ısınma problemi falan varmış bunlar caydiriyor beni.
Öyle bir problem yok, halihazırda fat kasa One var. Yine ısınıyor ama ahım şahım ısınıyor denemez. One S daha serin çalışıyor.

Hocam alırsam ağırlık olarak Fortnite oynayacağım birkaç sene sonra desteği kesilirse Fortnite için kötü olur.

Hocam alırsam ağırlık olarak Fortnite oynayacağım birkaç sene sonra desteği kesilirse Fortnite için kötü olur.
Kesilirse ikisi için de kesilir. Lite alırsanız ağır bir downgrade yemiş ve 30 fps bir fortnite oynayacaksınız

Switch Lite tabi ki hocam. O fiyata az zorlarsan Series S de bulursun ki One S den çok çok daha mantıklı ama el konsolunda oynamak ve Nintendo oyunları apayrı kalitede dünyalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…