Nintendo Switch Lite vs Xbox One S

Evet hocam normal switch 60 FPS, dediğiniz gibi TV modunda sadece. Normal Switch'e bütçeyi arttırabilirseniz kesinlikle alabileceğiniz en mantıklı konsol olur.

Tamam hocam bütçe arttırmaya bakacağım.

Evet hocam normal switch 60 FPS, dediğiniz gibi TV modunda sadece. Normal Switch'e bütçeyi arttırabilirseniz kesinlikle alabileceğiniz en mantıklı konsol olur.

Hocam internetten baktım böyle bir şey yokmuş.

Son düzenleme:
Switch sıkan bir cihaz, One S’e yönelin derim. Elimden 3 tane switch geçti üçünü de sıkılıp sattım.

Devri geçmiş diyorlar ısınma problemi falan varmış bunlar caydiriyor beni.
Öyle bir problem yok, halihazırda fat kasa One var. Yine ısınıyor ama ahım şahım ısınıyor denemez. One S daha serin çalışıyor.

Switch sıkan bir cihaz, One S'e yönelin derim. Elimden 3 tane switch geçti üçünü de sıkılıp sattım.

Öyle bir problem yok, halihazırda fat kasa One var. Yine ısınıyor ama ahım şahım ısınıyor denemez. One S daha serin çalışıyor.

Hocam alırsam ağırlık olarak Fortnite oynayacağım birkaç sene sonra desteği kesilirse Fortnite için kötü olur.

Merhaba arkadaşlar, ben fiyatı uygun olan bir konsol arayışına girdim. Alacağım konsol ne olursa olsun, Dolap-Gardrops gibi uygulamalardan kargo ile alacağım çünkü ailemin haberi yok. Çekiliş tarzı bir kılıf uyduracağım. İlk el konsolu arıyordum, yatakta indie oyunlar ve Fortnite oynamak kulağa çok zevkli gelmişti. Switch Lite'ı Dolap'tan 6000 TL civarına sıfıra yakın buldum. Biraz daha araştırınca karşıma Xbox One S çıktı. Bu konsol eski olmasına rağmen Fortnite'ı 60 FPS stabil oynatabiliyormuş. Üstüne Game Pass de alırsam çok uyguna gelir diye düşündüm.

Ama halihazırda MX550 (GTX 1050 seviyelerinde) ekran kartlı bir laptopum var. Sizce hangisi daha iyi olur? Bu arada, Xbox kolsuz 5000 TL civarı, sıfır kozmetiği falan da çok iyi.

Switch Lite tabi ki hocam. O fiyata az zorlarsan Series S de bulursun ki One S den çok çok daha mantıklı ama el konsolunda oynamak ve Nintendo oyunları apayrı kalitede dünyalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı