Zaten millet nostalji için almıyormu?Gidip adamakıllı Xbox Series S vs. alın ne yapacaksınız Nintendo'yu adamakıllı oyun çıkartmıyor(optimizasyon olarak).
Zaten millet nostalji için almıyor mu?
Yok hocam alakası yok. İyi oyunları var elbette ama bence konsol aldıracak ya da oyunlarına 850 TL verdirecek kadar değil.
Gidip adamakıllı Xbox Series S vs. alın ne yapacaksınız Nintendo'yu adamakıllı oyun çıkartmıyor(optimizasyon olarak).
Yani paran varsa alabilirsin. Ben almak yerine emülatörde oynuyorum ve bilgisayarım da iyi. Bilgisayarın güçlüyse emülatör daha mantıklı.
Bence alınmaya değecek bir cihaz fakat oyun fiyatları bu haldeyken crack oynarım diyorsanız alabilirsiniz.
Zaten millet nostalji için almıyor mu?
Xbox Series S'yi almamak icin belli nedenlerim var.
Başka konsol olarak PS4'ü düşündüm ancak Nintendo'yu seçtim haliba PS4 daha mantıklı...
Merak ettim neden taşınabilirlik mi arıyorsunuz yoksa Nintendo oyunlarına bir ilginiz mi var?
Nintendo bazı oyunlarına ilgim vardı fiyatları görünce kayboldu.
Nintendo yerine hangi konsolu önerirsiniz?
Size ilginç bir tavsiye vereyim o zaman "PSP" evet biliyorum eski ama en azından içine eski Nintendo oyunlarının emulatörü kuruluyor. Zaten 200-300 TL bir şeydi. Neden Xbox istemiyorsunuz ona göre önereyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.