Nintendo Switch OLED alınır mı?

EfeWasHere

Picopat
Selamlar, sorum belli zaten. Bir sorunu oyunlarını seviyorum ancak çok pahalı geliyor. (1000+ TL ne demek yaw.) Xbox Series S, Xbox One X, PS4/Slim gibi konsollara baktım. Switch'in taşınabilirliği bana daha cazip geldi. Bir de başka bir sorum var, sizce Nintendo 2023 sonu - 2024 gibi yeni bir konsol çıkarır mı? Çıkarırsa, Switch OLED'i satıp o konsolu (daha iyiyse) almak mantıklı olur mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Selamlar, sorum belli zaten. Bir sorunu oyunlarını seviyorum ancak çok pahalı geliyor. (1000+ TL ne demek yaw.) Xbox Series S, Xbox One X, PS4/Slim gibi konsollara baktım. Switch'in taşınabilirliği bana daha cazip geldi. Bir de başka bir sorum var, sizce Nintendo 2023 sonu - 2024 gibi yeni bir konsol çıkarır mı? Çıkarırsa, Switch OLED'i satıp o konsolu (daha iyiyse) almak mantıklı olur mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Çıkarır bekleyin, bekleyemem diyorsanız da dediğiniz gibi satıp yeni çıkan modele geçersiniz.

Ancak o da çok kârlı olmaz. Nispeten yeni bir ürünü 2. el fiyatına satacaksınız ve daha pahalı olan cihazı alacaksınız. Beklemek en ekonomik yolu bence. Yakında çıkacağını düşünüyorum. Sene sonuna doğru duyurabilirler.

Bütçeniz ve internetiniz el veriyor mu bilmiyorum fakat biraz ekstrem de olsa önerim şu;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi PS5 alıp telefonda oynayabileceğiniz aparatı da alarak evinizde iyi bir internet varsa hem PS5 hem de mobil oyun konsolu sahibi olursunuz. Biliyorum hem çok maliyetli size göre hem de biraz uçuk bir öneri ama aslında sürekli oyun oynayan biri için çok mantıklı.

Lite alın? Televizyona bağlama derdiniz yoksa baya uyguna geliyor. Grafik kalitesi ve performansları aynı. OLED ekranın renkleri daha iyi tabii ama onun dışında denkler yani.
Hocam televizyonda kardeşimle filan oynarım, ayrıca joy-conların olmaması/çıkmaması sıkıntı. Bir de Switch Lite'ın ekranı 1.5 inç daha küçük. Normal switch ile OLED switch'in zaten arada 200 ila 400 tl gibi bir fark var, almaya değmez yani. OLED bana daha cazip geldi.

Bütçeniz ve internetiniz el veriyor mu bilmiyorum fakat biraz ekstrem de olsa önerim şu;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi PS5 alıp telefonda oynayabileceğiniz aparatı da alarak evinizde iyi bir internet varsa hem PS5 hem de mobil oyun konsolu sahibi olursunuz. Biliyorum hem çok maliyetli size göre hem de biraz uçuk bir öneri ama aslında sürekli oyun oynayan biri için çok mantıklı.

Hocam onları alacak kadar param yok. 😅 İnternetim de Türk Telekom sağ olsun...

Switch OLED 8000₺ + 3 Oyun 3500₺. Onu alacağına Steam Deck al üstüne EmuDeck kur Switch oyunlarını beleş oyna.
Hırsızlık yap tanımadığın insanların emeğini çal çırp diyorsunuz yani ? bu forumda bu tip öneriler serbestmiydi ? Hani desenki Nintendo Switch Oled al dijital oyunu uygun ülke mağazasından indirimli al neyse..

Son düzenleme:
Alınır, sonuna kadar hem de. Switch bambaşka bir deneyim. Oyun fiyatları pahalı evet. Ama bir hesabı iki kişi kullanabiliyor. Ps ve Xbox'ta olduğu P1, P2 olayları var. Uygun fiyatla oyun bulunabiliyor bu şekilde. Alır oynar, bitince satar gider başka oyun alırsınız. Yoksa birçok kişi gidip tek tek 900-1000 lira verip sonra oyunları da saklamıyor. "Oyunlar çok pahalı sakın alma" diyen insanlar belli ki hiç bakınmamış bu olaylara. Ayrıca bu seneyi geçtim 2024'te de yeni konsol geleceğini düşünmüyorum ben. Diyelim ki geldi, satıp ona geçiş yaparsınız.

Tv ile işiniz yoksa, Lite alabilirsiniz. Varsa standart Switch de olur Oled de. İkisinin gücü aynı. Oled'in ekranı bir tık daha büyük. Biraz daha görüntü olarak parlatılmış hali. Fiyat farkı az ise Oled yoksa standart Switch tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Switch OLED 8000₺ + 3 Oyun 3500₺. Onu alacağına Steam Deck al üstüne EmuDeck kur Switch oyunlarını beleş oyna.
Mantıklı
Hırsızlık yap diyen arkadaş için alttaki yorumu bırakıyorum.
Bütçe yetiyorsa tabiki de satın alınması taraftarıyım,ama adamın belini bükecek şekilde ise nasıl alsın?
Oyunlar makul seviyede olsa alınır,maalesef bugünlerde ülkemiz için hiçbir şey makul değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı