Nintendo Switch OLED alınır mı?

oguzhan0

Hectopat
Daha fazla  
Öncellikle merhaba, bundan 2-3 yıl önce PS4 Pro kullanmıştım. The Last of Us, Uncharted ve God of War bitirip satmıştım. PS4 haricinde hiçbir konsol kullanmadım. Şu anda can sıkıntısından dolayı arayışa girdim, sahibinden ilanlara bakarken 10-11 bin liraya Switch OLED ilanları var. Biraz YouTube'da araştırdım Forza Horizon, GTA 5, Far Cry6 gibi oyunları rahatça oynuyorlar. Ama benim anlamadığım asıl olay, indirdiğimiz oyunlara TR yama yapabiliyor muyuz? Ya da Windows'taki her oyunu indirebiliyor muyuz? Bir PC tadı kesinlikle vermez biliyorum ama yine de güzel cihaza benziyor. Ben uzandığım yerden rahatça oynayabileceğim için düşünüyorum bu cihazı ve istediğim zaman istediğim yere götürebilirim diye. Kullanan arkadaşlar memnun mu yorum yapabilirlerse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncellikle merhaba, bundan 2-3 yıl önce PS4 Pro kullanmıştım. The Last of Us, Uncharted ve God of War bitirip satmıştım. PS4 haricinde hiçbir konsol kullanmadım. Şu anda can sıkıntısından dolayı arayışa girdim, sahibinden ilanlara bakarken 10-11 bin liraya Switch OLED ilanları var. Biraz YouTube'da araştırdım Forza Horizon, GTA 5, Far Cry6 gibi oyunları rahatça oynuyorlar. Ama benim anlamadığım asıl olay, indirdiğimiz oyunlara TR yama yapabiliyor muyuz? Ya da Windows'taki her oyunu indirebiliyor muyuz? Bir PC tadı kesinlikle vermez biliyorum ama yine de güzel cihaza benziyor. Ben uzandığım yerden rahatça oynayabileceğim için düşünüyorum bu cihazı ve istediğim zaman istediğim yere götürebilirim diye. Kullanan arkadaşlar memnun mu yorum yapabilirlerse çok sevinirim.
Hayır hocam, dediğiniz oyunlar Nintendo Switch'de yok. Switch'in kendi arayüzü var yama yapamazsınız. Windows'da ki oyunların çok büyük bir kısmı yok oynayacağınız oyunlar AAA oyunlardan ziyade Mario, Zelda gibi yapımlar olur. Dediğiniz oyunları elde oynamak için Steam Deck veya Asus Rog Ally gibi cihazlara ihtiyacanız var.

Hayır hocam, dediğiniz oyunlar Nintendo Switch'de yok. Switch'in kendi arayüzü var yama yapamazsınız. Windows'taki oyunların çok büyük bir kısmı yok oynayacağınız oyunlar AAA oyunlardan ziyade mario, Zelda gibi yapımlar olur. Dediğiniz oyunları elde oynamak için Steam Deck veya ASUS ROG Ally gibi cihazlara ihtiyacanız var.

Hocam peki Steam Deck mantıklı olur mu sizce? ASUS her zaman yaptığı gibi ROG Ally'de ütopik fiyatta çıkartmış. O fiyata bir tane PS5 alır yanına 165 inc TV alırım.

Hocam peki Steam Deck mantıklı olur mu sizce? ASUS her zaman yaptığı gibi ROG Ally'de ütopik fiyatta çıkartmış. O fiyata bir tane PS5 alır yanına 165 inc TV alırım.
Steam deck el konsolu değilde el PC'si gibi biraz. Isınma yapıyor ve fan sesi var. İsterseniz oyun performansını YT'den inceleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı