Nintendo Switch OLED alınır mı?

sametege1905

Centipat
Katılım
1 Nisan 2023
Mesajlar
89
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yazın 1 ay çalışıp 10-15k arası bir fiyata Nintendo Switch almayı düşünüyorum. Oynayacağım oyunlar Rocket League, alırsam belki FIFA ve tabii ki de Nintendo özel oyunları(Tabii ki başka oyunlarda oynarım ama bunlar başlıca oynayacaklarım). Bilgisayarım var ama yazları genelde evde olmadığım için bilgisayarı kullanamam. Hem alınır mı? Onu merak ediyorum hem de birkaç sorum var. İlk olarak switchi kırdırmak mı daha mantıklı orijinal olarak oyun almak mı? Kırdırdıktan sonra Online girebilir miyim? Son sorum ise Amazon gibi sitelerde cüzi bir fiyata Nintendo hafıza kartları satılıyor 256,512 GB gibi benim alacağım en ucuzu olan 64 GB versiyonu. Yani bu kartları taktığım zaman bir sıkıntı çıkar mı?
 
2.el al çünkü oyunları dehşet pahalı. Korsana destek yok biliyorum ama 2.elden 4 bine Nintendo Switch aldım ve sırf 400 liralık aparatla cihazı korsan yaptım diye fiyatı 11k oldu. (piyasası 12K'den başlıyordu ben hızlı satılsın diye 11k koydum.)

Oyunları kartuş olarak almanı tavsiye ederim. Onları da 2.elden bulabilirsin. 2K'lık oyunu 600'e vermek gibi bir güzellik yapıyor insanlar.

Ayrıca kırdıktan sonra Online giremezsin ama ban yemekten korkma. Oyunları halâ indirebiliyor ve oynayabiliyor olacaksın.
 
2.el al çünkü oyunları dehşet pahalı. Korsana destek yok biliyorum ama 2.elden 4 bine Nintendo Switch aldım ve sırf bir aparatları cihazı korsan yaptım diye fiyatı 11k oldu.

Oyunları kartuş olarak almanı tavsiye ederim. Onları da 2.elden bulabilirsin. 2K'lık oyunu 600'e vermek gibi bir güzellik yapıyor insanlar.
Yani çipli almak daha mantıklı diyosun ama ben online da oynamak istiyorum. Arada kaldım.
 
Çipli alıp 512 GB hafıza kartı takın keyfinize bakın. Online oyunlara erişimi kaybedeceksiniz fakat karşılığında güzel bir kütüphaneye erişim sağlayacaksınız ve konsolu emülasyon gibi farklı amaçlar doğrultusunda da kullanabileceksiniz.
 
3 yıl switch kullanmış biri olarak söylüyorum, benim deneyimime göre asla bu saatten sonra alınacak bir konsol değil hocam. Çok fazla eksiği var ve Nintendo Türkiye olmadığı için tamir işleri çok zor. Ona göre düşünün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı