Araştırdığım kadarıyla Switch onu farkedebiliyormuş ve banlayabiliyormuş. Çok önemli değil Fortnite oynamam zaten pek sevmem oynarsam bilgisayardan oynarım da öyle merakımdan sormuştumÇipli de bir sürü oynanacak oyun olduğu için rahat olurum diye düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğin için hocam <3
Teşekkür ediyorum hocam, söylediğiniz olayı da biraz araştırayım.Rica ederim hocam, şimdiden hayırlı olsun keyifle kullanın.
Bu SD kartta sistem dosyalarından kastım cihazda ki çip'i çalıştıran dosyalardan bahsediyorum. DH de felan çipli Switch satanlar genelde herhangi bir sorun olmaması adına SD karta bu sistem dosyalarını atıp cihazın default sistem dosyalarına dokunmuyorlar.
Hocam biraz daha araştırdım dediğiniz gibi sd karta yüklemek biraz daha ban riskini azaltıyormuş fakat Nintendo bir şekilde yakalayabiliyormuş bu tamamen şansla alakalı bir durummuş.Hocam bende sizin gibi araştırıyorum öğrendiğimi söyleyeyim.
Şimdi Online kısımda şöykle okudum sistem dosyaları olan sysNAND sizin orijinal switch kütüphaneniz burada sizin orijinal Firmware ile çalışan bir yer, siz eğer CFW işlemi yapıp farklı bir Firmware yükelyecek olursanız onu emuNAND ile yapıyorsunuz ve eğer ki EmuNAND'ı SD carta yüklerseniz (ki aslında emuNAND SysNAND'ın bir kopyası) ve ayrı tutarsanız ban riski olsa bile çok düşüyor anladığım kadarıyla. Tabii kırmadan önce sysNAND üzerine Emu kurmak yerine SD karta kurmakta fayda var.
Fiyat konusunda da 2 haftadır araştırıyorum hocam çipli almak yerine 2. el temiz çipsiz OLED arayabilirsiniz genelde 9-10 civarında oluyorlar pazarlık ederseniz 8.5 bile bulabilrisiniz onu alıp işini bilen bir ustaya CFW işlemi yaptırırsanız muhtemelen problem olmaz, işlem ücreti genelde 2.500 civarı oluyor bu aradayani kafadan 10-11.5k arası bir fiyat biçe bilirsiniz SD cart ücreti ile 12 olur gibi.
OLED olmasına gerek yok dersenizde bence Lite alın kırık Lite 8K civarınabuldum geçen üstte dediğim gibi yaparsanız belki 4-5 bin liraya 2.el temiz cihaz alabilirsiniz. Ama tabii ki kötü ekran ile televizyona bağlama özelliğinden mahrum kalacaksınız bilginize.
F/P konusuna girersek de çipli bir cihaz sonuçta buKütüphane sizin tamamen hani 20 bin liralık cihaz olsa bile sonsuz oyuna erişiminiz olacak neticede .
Son olarak Switch 2 bekleme konusnda size kalmış diyorum bende bekliyorum bir switch 2 çıksın görelim ona göre alıp almayalım diye ancak hani switch 2 çıtkı diyelim Türkiye'de normal fiyatları ne zaman görecek ne zaman çip takılır hale gelecek bunları bilmeden konuşmak çok doğru olmaz bence.
Ha ikinci bir yönetem olarak Switch 2 yi alıp kutusundan çıkarmayın belki switch V1 gibi çip takılmadan kırılabilecek ama sanmıyorum tabii ki.
Dediğim gibi eksik / hatalı bir bilgi olabilir düzeltirseniz sevinirim.
Bana göre Online oynaman gereken tek oyun splatoon 3 ama onu da Online oynamasan da olur. Çipli switch kesinlikle öneriyorum, kütüphanesi şu an harika durumda ve 2'nin çıkma arefesinde dahi değer. Bu ay veya önümüzde ki ay duyurulması bekleniyor Switch'in. Duyurulduktan sonra satıcılarla pazarlık yapın kesinlikle daha ucuza kapatabilirsiniz. Bence bütçeniz varsa switch 2'i de beklemeden kapın çünkü onun kırılmasıdır çipidir vs 1 seneyi anca bulur tahminimce ve çok çok daha pahalı çıkacak.
Switch 2 sızıntılara ve söylentilere göre kırılamayacakmış hocam, eğer böyle bir bekletiniz varsa hayal olabilir. Tabii ki belli olmaz bir gece ansızın Çinli abilerimiz kırarsa da şaşırmam.
Hocam selamlar, ne yaptınız ?Switch 2 sızıntılara ve söylentilere göre kırılamayacakmış hocam, eğer böyle bir bekletiniz varsa hayal olabilir. Tabii ki belli olmaz bir gece ansızın Çinli abilerimiz kırarsa da şaşırmam.
Hocam merhabalar bir şey soracaktım size, OLED Switch bakıyorum ben de çipleme işlemini sonra yapacağım Nisan gibi. Nisana kadar bu cihazda Overwatch 2 vs oynamayı düşünüyorum da yazılım güncellemesi elbet yapacak bu çiplemeyi engeller mi bir bilginiz var mı ?Hocam biraz daha araştırdım dediğiniz gibi sd karta yüklemek biraz daha ban riskini azaltıyormuş fakat Nintendo bir şekilde yakalayabiliyormuş bu tamamen şansla alakalı bir durummuş.
Teknolojik bir ürün alırken genelde ikinci el almak istemiyorum zaten kol (joy con deniyormuş) çok hızlı bozulabilen bir şeymiş ikinci el olması ömrünü kısaltır gibi geliyorum yine de mantıklı orası ayrı bu tamamen benim tercihimden kaynaklı. 2500₺'ye çip atıyorlar evet bunu gördüm İstanbul'da yaşıyorsanız doğubank'ı bilirsiniz orada bunu direkt yapıp teslim ediyorlarmış. Çip olduğunda garantiden çıkıyor bu biraz zor bir durum muhattap olacağınız kişi tamamen 1/1 görüştüğünüz kişi oluyor.
Sonsuz oyun olması gerçekten çok keyifli en azından oynayacağım 10-20 oyun var zaten bu beni uzuuuuun bir süre götürecek.
Switch 2 için de beklemek istiyorum fakat bir şey alacağım zaman muhtemelen herkes gibi ben de bi an çocuklaşıyorum ve hızlıca benim olmasını istiyorum. Switch 2 çıktığında onu da almak istersem alabilirim. Cihazın kırılması, Türkiye'ye gelişi ya da stabilliğe erişmesi için bir kaç zaman geçmesi gerekiyor bunları düşündüğüm vakitte kararlılı fiyat (belki crack) ve stabilliğe gelene kadar Switch Oled beni uzun süre götürür diye düşünüyorum.
Eğer yakın dönemde alacak olursanız (bir aksilik olmazsa ben alacağım) bununla ilgili merak ettiğiniz ya da sohbet edelim dediğiniz şey olursa dürtmeniz yeterli olur