Nintendo Switch OLED alınır mı?

trreeter

Centipat
Daha fazla  
Daha önce hiç Nintendo oyunu oynamadım. Nintendo Switch 2'nin 40.000 TL olduğu bu dönemde çipli bir Nintendo Switch OLED almak sizce mantıklı mıdır?
Çipli bir Nintendo Switch OLED almaya kalkışam sizce kaç para vermeliyim?

Alınmaz. Swith özelliklerini test etmek için oynayacağınız oyun bile paralı. (Switch'in Astrobotu). Mario Kart gibi oyunlara AAA oyunu kadar para verip A olmayan bir deneyim yaşamak istiyorsanız alın.
El konsolu diye tuttursanız bile daha akıllı alternatifler var steam deck gibi.

Alınmaz. Swith özelliklerini test etmek için oynayacağınız oyun bile paralı. (switch'in astrobotu). Mario Kart gibi oyunlara AAA oyunu kadar para verip a olmayan bir deneyim yaşamak istiyorsanız alın.
El konsolu diye tuttursanız bile daha akıllı alternatifler var Steam Deck gibi.

Switch 2 almayı düşünmüyorum çipli bir switch OLED 14 k ya gördüm böyle olunca tüm oyunları ücretsiz bir şekilde oynanabiliyor deniyor.

Switch 2 almayı düşünmüyorum çipli bir switch OLED 14 k ya gördüm böyle olunca tüm oyunları ücretsiz bir şekilde oynanabiliyor deniyor.
Bana verseler mario kart oynamam ama siz bilirsiniz. Oyunlarına ya da başka oyunların çalıştırabildiği çözünürlük ve kare hızına tamamsanız alın.

Çipli alacaksan olabilir. Oyunları seni içine çekiyor mu önemli olan o. Amacın Zelda Mario vs değil de GTA falan oynarım kafasıyla alıyorsan baştan alınmaz zaten. Steam Deck vs önerenlerin bırak cihaza sahip olmayı %90ı cihazı kendi gözüyle bile görmemişlerdir. Switch emulatorü kurma işi havada kalıyor bir kere sorunsuz çalıştıramıyor. Cihaz çok büyük ayrıca, el konsolu avantajını kesinlikle kaybeden bir cihaz, alınmaz. Sırf şu sebepten cihazı satmıştım. Switch ise pek ergonomik olmasa da en azından daha küçük ve hafif. Oyunlarını oynayacaksan ve ucuza temiz çipli bulabilirsen evet alınabilir. Ayrıca 14K çipli OLED için fazla.

Çipli alacaksan olabilir. Oyunları seni içine çekiyor mu önemli olan o. Amacın Zelda Mario vs değil de GTA falan oynarım kafasıyla alıyorsan baştan alınmaz zaten. Steam Deck vs önerenlerin bırak cihaza sahip olmayı %90ı cihazı kendi gözüyle bile görmemişlerdir. Switch emulatorü kurma işi havada kalıyor bir kere sorunsuz çalıştıramıyor. Cihaz çok büyük ayrıca, el konsolu avantajını kesinlikle kaybeden bir cihaz, alınmaz. Sırf şu sebepten cihazı satmıştım. Switch ise pek ergonomik olmasa da en azından daha küçük ve hafif. Oyunlarını oynayacaksan ve ucuza temiz çipli bulabilirsen evet alınabilir. Ayrıca 14K çipli OLED içİn fazla
nintendo oyunlarını çok oynamak istiyorum özellikle mario odssey switch 2 alsam bile her bir oyununa 5.000 tl verecek bütçem yok (öğrenciyim) switch OLED alıcam yorumunuz için teşşekür ederim. switch OLED beni 1-2 yıl idare eder

Nintendo oyunlarını çok oynamak istiyorum özellikle Mario Odyssey switch 2 alsam bile her bir oyununa 5.000 TL verecek bütçem yok (öğrenciyim) switch OLED alacağım yorumunuz için teşekkür ederim. Switch OLED beni 1-2 yıl idare eder.

O zaman çipli switch al ama 14K o cihaz için fazla ucuza bulabilirsen al. Açıkçası ben sırf Zelda oynamak için en ucuz model olan Lite aldım. Hiçbir kasma donma çökme sorunu yaşamadım. Benim için en önemli nokta buydu. 2-3 nokta hariç genel anlamda memnunum. Mario'lara bir türlü ısınamadım, muhtemelen zeldaları bitirdikten sonra cihazı satarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı