Nintendo Switch OLED alınmalı mı?

4D0niSs

Decapat
Makaleler
1
Xbox Series S ve Nintendo Switch var. Switch dock modunda daha fazla kullanıyorum ve genellikle ücretsiz ya da özel oyunlar oynuyorum. Switch satıp üstüne para biriktirip OLED almak mantıklı mı?

Xbox Series S ve Nintendo Switch var. Switch dock modunda daha fazla kullanıyorum ve genellikle ücretsiz ya da özel oyunlar oynuyorum. Switch satıp üstüne para biriktirip OLED almak mantıklı mı?

Bence alınmaz. Oyun fiyatlarından dolayı ve TR desteğinin olmaması ama elde konsol için başka seçenek yok.

Elindeki modeli genellikle dock modunda kullanıyorsan OLED modeliyle değiştirmek bence gereksiz. OLED ekranlı Switch modeli hem ekran boyutunun biraz daha büyük olması hem de pil süresinin daha iyi olması nedeniyle portatif kullanım için tercih edilir.

Yine de kenarda fazladan bütçen varsa ve elde kullanacağın zamanlar için daha iyi ekran ile daha uzun pil süresi istiyorsan alınabilir.

Hayır mantıksız hatta saçma hocam.
Switch lite modeline geçmeni öneririm tv modunu çok kullanmıyorsanız.
Hem daha hafif ve taşınabilir bir cihaz.
Artan para ile oyun bile alırsınız hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı