Nintendo Switch OLED çip taktırma alternatifi var mı?

Revils911

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle herkese iyi günler.
Kardeşime bir Nintendo Switch almayı düşünüyorum. Ancak oyunlar oldukça pahalı olduğu için cihazı kırmak istiyorum. Oturduğum şehirde çip takma işlemi yapan yer bulamadım. Şehir dışına da kargo ile göndermek konusunda güven sorunu yaşıyorum. Bu nedenle, çipsiz olarak oyun yükleme işlemi mümkün mü diye merak ediyorum. Yani, PS3'te olduğu crackli versiyon yükleyebiliyor muyuz?
Eğer çipi temin edebileceğim bir yer varsa, kırma işlemini kendim de yapabilirim.

Pardon görmedim, OLED'lerde sadece çip ile yapılabiliyor, Adana'da çok fazla bu işi yapan yer yok ama konsol elektronik gibi popüler yerler muhtemelen yapıyordur bir sorun derim.
Tamam hocam sağolun. Oraya sorayım birde internet üzerinden temin etme şansım yok değil mi?

Tamam hocam sağolun. Oraya sorayım birde internet üzerinden temin etme şansım yok değil mi?
Çipin adını tam bilmiyorum ama Türkiye'de direkt satışını yapan bulamazsınız, Aliexpress gibi bir siteden temin edebilirsiniz. Çipi de lehim yoluyla montalamak gerekiyor ve düzgün yapmazsanız belki 2-3 gün belki 2-3 ay sonra yada ufak bir düşmede cihaz tamamen işlevsiz hale geliyor. Ayrıca OLED için gerekli olan çip en pahalısı. Alternatif olarak MIG Switch diye bir cihaz var, aynı Switch oyun kartuşu şeklinde içine bilgisayardan istediğiniz oyunu atıp oynayabiliyorsunuz, ama tamamen uçak modunda kullanmak zorundasınız aksi takdirde Nintendo oyunun kopya olduğunu anlayıp cihazı kitliyor.

Çipin adını tam bilmiyorum ama Türkiye'de direkt satışını yapan bulamazsınız, Aliexpress gibi bir siteden temin edebilirsiniz. Çipi de lehim yoluyla montalamak gerekiyor ve düzgün yapmazsanız belki 2-3 gün belki 2-3 ay sonra yada ufak bir düşmede cihaz tamamen işlevsiz hale geliyor. Ayrıca OLED için gerekli olan çip en pahalısı. Alternatif olarak MIG Switch diye bir cihaz var, aynı Switch oyun kartuşu şeklinde içine bilgisayardan istediğiniz oyunu atıp oynayabiliyorsunuz, ama tamamen uçak modunda kullanmak zorundasınız aksi takdirde Nintendo oyunun kopya olduğunu anlayıp cihazı kitliyor.
Montajlarına baktımda biraz zordu. Türkiyede belki satan vardır diye düşündüm ama yokmuş. Kartuşta baya sıkıntı keşke ps3 deki gibi özel crack sürümü vardır diye düşünmüştüm. Neyse teşekkür ederim.

Bazı modellerde çip olmadan yapabilirsiniz.
Hangi model hocam?

Montajlarına baktımda biraz zordu. Türkiye'de belki satan vardır diye düşündüm ama yokmuş. Kartuşta bayağı sıkıntı keşke PS3'teki gibi özel crack sürümü vardır diye düşünmüştüm. Neyse teşekkür ederim.

Hangi model hocam?

İlk çıkan V1 switchlerden bahsediyorum, V2 ve OLED'ler de olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı