Eskişehir'de Nintendo Switch OLED Çip Takan Yer

Merhaba. Yapan kişi Eskişehir’deydi zaten. Sadece daha önce yazılan yerlerden farklı bir yer olduğunu belirtmek için sahibinden olarak yazdım.
Kendim henüz oyun yüklemedim ama gösterdiği kadarıyla içinde ayrı bir mağaza var oradan direkt indirip kurulabiliyor hatta dlc’ler vs de mevcut.
Bende yaptırmak istiyorum. Nereden ve ne kadara yaptırdınız?

Merhaba. Acaba hangi çipi kullandığı hakkında bilginiz var mı? Ben de yaptırmak istiyorum da, bazı yerlerde Picofly (RP2040) gibi ucuz yöntemler kullanabiliyorlarmış; riskli olabiliyormuş.
Merhaba. Sahibinden sitesinden buldum. 2.500₺’ye yaptı. Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum mesaj atarsanız oradan paylaşabilirim

Merhaba. Acaba hangi çipi kullandığı hakkında bilginiz var mı? Ben de yaptırmak istiyorum da, bazı yerlerde Picofly (RP2040) gibi ucuz yöntemler kullanabiliyorlarmış; riskli olabiliyormuş.
Merhaba. Açıkçası hangisini kullandığını sormadım ama ilanda picofly kullandığını yazmış.
Sanırım şu am hiçbir repo aktif değil yeni oyun indiremiyorum…

Merhaba bende yaptırmak istiyorumda ilanın numarasını atabilir misiniz? Ayrıca ben ilk defa deneyeceğim böyle bir şey bu repodan kastığınız nedir? Şu anda bir sıkıntı yaşıyor musunuz?

Merhaba. Sahibinden sitesinden buldum. 2.500₺’ye yaptı. Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum mesaj atarsanız oradan paylaşabilirim
Merhabalar acaba bana da ilanı atabilir misiniz? Yakın zamanda yapmak istiyorum ama hangi ilana güvenebilirim bilemedim.

Merhaba bende yaptırmak istiyorumda ilanın numarasını atabilir misiniz? Ayrıca ben ilk defa deneyeceğim böyle bir şey bu repodan kastığınız nedir? Şu anda bir sıkıntı yaşıyor musunuz?
Merhabalar işlemi yaptıysanız benimle de paylaşabilir misiniz? Yakın zamanda yapmak istiyorum.

Merhaba acaba bana da ilanı atabilir misiniz? Yakın zamanda yapmak istiyorum ama hangi ilana güvenebilirim bilemedim.

Merhaba işlemi yaptıysanız benimle de paylaşabilir misiniz? Yakın zamanda yapmak istiyorum.

Maalesef arastirdigimda cihazlara zarar verdigini gordum. Genelde yapilan cihazlar 1 yil sonra acilmamaya basliyormus. Buyuzden orijinal oyunlarini almaya başladım. Eger bolgeyi Arjantin gibi yerlere ayarlarsaniz cok ucuza oyun alabilirsiniz. Ben ilk donemimde yanlışlıkla chicaago secmistim 4 dolar vergi kestiler.

Maalesef arastirdigimda cihazlara zarar verdigini gordum. Genelde yapilan cihazlar 1 yil sonra acilmamaya basliyormus. Buyuzden orijinal oyunlarini almaya başladım. Eger bolgeyi Arjantin gibi yerlere ayarlarsaniz cok ucuza oyun alabilirsiniz. Ben ilk donemimde yanlışlıkla chicaago secmistim 4 dolar vergi kestiler.
Başlık sahibinden hangi ilan olduğunu alabildiniz mi peki ben yine de bir araştırmak istiyorum eğer ki gönderdiyse

Teşekkürler.

Merhaba. Açıkçası hangisini kullandığını sormadım ama ilanda picofly kullandığını yazmış.
Sanırım şu am hiçbir repo aktif değil yeni oyun indiremiyorum…
Hocam imkanınız olursa bana mesaj atarsanız çok sevinirim.

Hocam ayrıca şimdi Arjantin'e çekip hollow Knight almaya çalıştım ama hata verdi acaba düzeltilmiş olabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı