Nintendo Switch OLED vs PlayStation vs Xbox Series S

Öncelikle herkese merhaba. Hemen konuya geçeyim isterseniz. Ben kendi param ile bir Nintendo Switch OLED alacaktım, ancak tanıdıklarım Nintendo Switch OLED yerine bana PlayStation 5 veya Xbox Series S al dedi. Şöyle bir durum var, Nintendo Switch OLED alınca bedava oyun ile oynamayı düşünüyorum. Çünkü bulunduğum bölgede istediğim 2. el Nintendo Switch oyun kartuşu yok ve pahalı. Arkadaşımda Nintendo Switch var, o bana 3 seçenek sundu oyun kartuşu için. Ben Zelda totk seçtim. Ama Xbox veya playstationda oyunlar daha kaliteli ve ucuz. Nintendo'yu alıp bir süre sonra kenara atarım diye çok korkuyorum. Son olarak, biz teknoloji mağazalarını dolaştık ama çalışanlara internette niye OLED daha ucuz dedik, "yurt dışı onlar sorunlar çıkabilir." dediler. Ne gibi sorunlardır bunlar? Ne yapabilirim tavsiyeleriniz neler?

not: bir arkadaşım Xbox, bir arkadaşım Nintendo öneriyor yardım edin :)

Ayrıca bir şey daha söyleyeyim Switch'i alıp kenara atmazsınız ama zayıf bir konsol yani bunu bilmekte yarar var.

S2 de güçsüz olacak son haberleri okudunuz mu bilmiyorum. Yalnızca Nintendo oyunları için alınabilir.

Switch 2'den yüksek performans beklentisi olan zaten ya Nintendo'yu bilmiyor ya da hayal dünyasında yaşıyor. Nintendo oyun cihazından çok oyun deneyimine kafa patlatan bir firma ki bunu kendileri söylüyor. 4K 30 hatta bazı yerlerde 60FPS oyun açacağını düşünenler vardı. Her yerde 1080p 45+ açarsa öpüp başınıza koyun dedim:D sonuçta babası switch denen konsolun çıkış oyunu Zelda 20FPS çalışıyordu ki düşünün bu çıkış oyunu yani konsolun ne olduğunu ve neler yapabileceğini göstermesi gereken oyun.

Almanya'dan 12.000TL'ye dediğin Nintendo Switch OLED + Mario Kart ve 1 yıllık switch Online paketini aldım ve pişmanım keşke PlayStation 5 alsaydım az daha para biriktirip. Parasını gram hak etmiyor. Animal crossing için almıştım şimdi onun için ayrıyeten 2 ay falan daha para biriktireceğim büyük ihtimal. Oyunları aşırı pahalı ve dediğiniz konsollara göre aşırı güçsüz bir konsol. PlayStation 4 ten bile katlarca daha zayıf bana göre. Düşük-orta segment bir tablete 2 tane Controller takmışsında oyun konsolu olmuş gibi Android bile yok içinde istediğim çoğu oyunda yok switch te olanlarda pahalı. Sadece aşırı zenginsen ve Nintendo Switch'e özel oyunları düşününce ağzın sulanıyorsa Nintendo Switch al. 8 yıllık konsol ve yenisi çıkacak zaten iyice çöp olacak paran yenisi çıkınca.

Sırf animal crossing oynamak için şu an AC Pocket Camp Complete daha mantıklı, hem güncelleme alacak hem de New Horizons'ta olmayacak kadar eşya var. Zaten kimse oyundaki tüm özelliklerle ilgilenmiyor. Çoğu oyuncu 1 ay oynayıp sıkılıyor New Horizons'tan.

Switch 2'den yüksek performans beklentisi olan zaten ya Nintendo'yu bilmiyor ya da hayal dünyasında yaşıyor. Nintendo oyun cihazından çok oyun deneyimine kafa patlatan bir firma ki bunu kendileri söylüyor. 4K 30 hatta bazı yerlerde 60FPS oyun açacağını düşünenler vardı. Her yerde 1080p 45+ açarsa öpüp başınıza koyun dedim:D sonuçta babası switch denen konsolun çıkış oyunu Zelda 20FPS çalışıyordu ki düşünün bu çıkış oyunu yani konsolun ne olduğunu ve neler yapabileceğini göstermesi gereken oyun.
Evet şuan çoğu kişinin zannettiği şey Nintendo değil deck, go, ally, claw.

Bu arada S2 nin kırılmama ihtimali fazla. Önceki nvidianın hatasıyla kırıldı.

Sırf animal crossing oynamak için şu an AC pocket camp Complete daha mantıklı, hem güncelleme alacak hem de New Horizons'ta olmayacak kadar eşya var. Zaten kimse oyundaki tüm özelliklerle ilgilenmiyor. Çoğu oyuncu 1 ay oynayıp sıkılıyor New Horizons'tan.

Sadece animal crossing için değil aslında Zelda da istemiştim ama iki oyunuda fiyatı yüzünden alamadım switchte elle tutulur tek oyunlarım project diva NFS hot pursuit ve slime ranchers şu an. Oyun bile alamadım ki tadına varayım... New Horizons'u da çok istiyordum oynamak ama işte... Zeldaları'da çok merak ediyordum. Genshin Impact oynuyordum onun dışında konsolda o da yokmuş sinirim bozuldu PS4 alsam daha mutluydum şu an...

Bu arada S2'nin kırılmama ihtimali fazla. Önceki NVIDIA'nın hatasıyla kırıldı.

Kesin bir ara kırarlar, belki daha geç olur ama olur. Şu anda Android'de emülatör ile çalıştıramadığın Nintendo konsolu yok diye biliyorum.

Öncekini ataş ile kırdılar bunu da SIM iğnesi ile kırabilirler diye düşünüyorum.

El ele tutuşup 3 defa Nintendo dediğinde kırılacakmış.

Sadece animal crossing için değil aslında Zelda da istemiştim ama iki oyunuda fiyatı yüzünden alamadım switchte elle tutulur tek oyunlarım project diva NFS hot pursuit ve slime ranchers şu an. Oyun bile alamadım ki tadına varayım... New Horizons'u da çok istiyordum oynamak ama işte... Zeldaları'da çok merak ediyordum. Genshin Impact oynuyordum onun dışında konsolda o da yokmuş sinirim bozuldu PS4 alsam daha mutluydum şu an...
Zelda serisi güzeldir, New Horizons' u ben beğenmedim yani kişisel bir durum bana yenilik yokmuş gibi geldi. Version 2.0 çıkmasını dört gözle bekledi topluluk onda da gele gele eski sürümlerini özellikleri gelmişti. Sonra ben Pocket Camp'e geçtim ondan önce de DS ve N64 sürümünü oynuyordum. Zelda serisi beni hiç üzmedi, yıllardır hep aynı kalitede bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı