Nintendo Switch sol joycon nasıl şarj edilir?

Çalışmıyor

Instagram falan verebilir misiniz ordan konuşalım anlıyorsunuz galiba
Üzgünüm ama tek iletişim adresim burası.

Cihazda bile çalışmıyorsa büyük ihtimalle arızalı. Garanti varsa göndermenizde fayda var. Artık Joycon'un şarj soketi veya Switch'in şarj girişi ne taraf olduğunu kestirmesi zor ama batarya kaynaklı olsada genede çalışırdı takılıyken. Eğer garantisi yoksa kaliteli bir tamirci bulmanız lazım. Direk size "Yeni Joycon alın." diyemem çünkü dediğim gibi Switch'in o yuvası eğer bozuksa birşey değişmez. Test etmek gerekiyor.

Ben Sakarya'da tamirci nasıl bulayım 13000 lira boşa mı gitcek şimdi

Garanti yok trendyoldan aldım

Cihaz açılırken sol tarafta çizgi çıkıyor niye

İade veya değişim yaparlarmı bilemiyorum. Hocam genede Joycon'u farklı bir şekilde veya Switch'in sol yuvasını test edebilirseniz enazından hangisini sorunlu olduğunu bulmuş olursunuz. Sadece Joycon sıkıntılı ise yenisi alınabilir.

Cihaz açılırken sol tarafta çizgi çıkıyor niye
Görüntü atabilirmisiniz?

İade veya değişim yaparlarmı bilemiyorum. Hocam genede Joycon'u farklı bir şekilde veya Switch'in sol yuvasını test edebilirseniz enazından hangisini sorunlu olduğunu bulmuş olursunuz. Sadece Joycon sıkıntılı ise yenisi alınabilir.

Görüntü atabilirmisiniz?
Böyle

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241223_210217_Gallery.jpg
    Screenshot_20241223_210217_Gallery.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 44
Donanımsal bir arızayıda temsil edebiliyormuş veya direk ekran arızasıda olabiliyormuş. Aynı zamanda konsolu sıfırlayınca yok olabiliyormuş. (İddialara göre.)

Sol Joycon'un giriş kısmı bozuk olduğu için o çizgi çıkıyor olabilir yani iddia olarak. Tabi net değil kesinlikle.

Donanımsal bir arızayıda temsil edebiliyormuş veya direk ekran arızasıda olabiliyormuş. Aynı zamanda konsolu sıfırlayınca yok olabiliyormuş. (İddialara göre.)

Sol Joycon'un giriş kısmı bozuk olduğu için o çizgi çıkıyor olabilir yani iddia olarak. Tabi net değil kesinlikle.
Joyconda sorun yok sıfırladım düzelmedi cihazın sol girişinde sorun var galiba.

Joyconda sorun yok sıfırladım düzelmedi cihazın sol girişinde sorun var galiba.
Geçmiş olsun hocam. Ayrıyeten şarj istasyonu alırsanız anca şarj edersiniz veya il dışına çıkıp tamir ettireceksiniz artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı