Nintendo Switch V2 vs Oled

Hocam gelince zelda oynamasi keyifli mi akıcı mı yorumlarsaniz sevinirim.

Tamamdir hocam hayirli olsun bu arada

Teşekkürler hocam dediğim gibi alınca inceleyecegim ve sizde almak isterseniz Switch 2 iyi beklemeyin bence nedenlerini yazdım paranizinda değeri dusmesin isterseniz gelecekte satarsaniz diye Special Edition alın derim splatoon 3 Edition çok tatlı fakat çocuksu Zelda Edition hem daha değerli hem de bana gore daha cool genç isi duruyor.

alırsam taksitle alacağım borçlanmak adına valla bu ekonomide borçlanmak en mantıklısı.

Alırsam taksitle alacağım borçlanmak adına vallahi bu ekonomide borçlanmak en mantıklısı.

Bende 6 taksitle aldım vade farksız değdi gibi.

Alırsam taksitle alacağım borçlanmak adına vallahi bu ekonomide borçlanmak en mantıklısı.

Hocam cihaz bugün geldi henuz oyun alamadım fakat Nintendo Online ile gelen eski oyunları oynamak bile çok zevkli goruntusude çok hoş oyunlari deneyip daha detaylı şekilde inceleyecegim.

Dosya Ekleri

• IMG_20240208_181253.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:

Bekliyorum hocam Zelda olan surumu cok şik duruyor.

Bekliyorum hocam Zelda olan surumu cok şik duruyor.

Bende splatoon Edition ile arasında kaldım. Ama hem Zelda olan daha degerlenecek hem de daha cool daha genç isi duruyor diye aldım bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…