Nintendo Switch V2 vs OLED

Hiimhere

Hectopat
İkisinden birini almayı düşünüyorum. V2 çipli şekilde 9300 TL OLED ise çipli şekilde 13000 TL aradaki farka değer mi? PS5'im var, switchi üniversitede boş kaldığım zamanda, uzun yolculuklarda bazen de evde kullanırım. İlk defa el konsolu kullanacağım. Switch 2 beklemek istemiyorum çünkü o daha pahalı olur aşırı fazla kullanmayacağım için gerek duymuyorum.
Switch V2 çipli 9500 TL mi?
OLED çipli 13000 TL mi?

İkisinden birini almayı düşünüyorum. V2 çipli şekilde 9300 TL OLED ise çipli şekilde 13000 TL aradaki farka değer mi? PS5'im var, switchi üniversitede boş kaldığım zamanda, uzun yolculuklarda bazen de evde kullanırım. İlk defa el konsolu kullanacağım. Switch 2 beklemek istemiyorum çünkü o daha pahalı olur aşırı fazla kullanmayacağım için gerek duymuyorum.
Switch V2 çipli 9500 TL mi?
OLED çipli 13000 TL mi?

Ekran önemli değilse V2 alınır. Ama söyleyeyim OLED ekran kalitesi V2'yi katlar.

@Hiimhere neye karar verdin? Ben de aynı ikilemdeyim. OLED ekran olarak çok güzel görünüyor ama fiyatı SD kartları ile birlikte 13500 ila 16500₺ arasında. Çipli cihaz sonra sorun çıkarır mı bunu da bilmiyorum.

Çipli V2 aldım 10000 TL'ye ama satmaya çalışıyorum şimdi çok fazla kullanmadım ekranı da yani idare eder öyle fazla güzel değil. Çiplide herhangi bir sorun görmedim.

Bence OLED almalısın inan çok fark ediyor. Elimde sıfır olarak mevcut şuan çipli ve çok aksesuarlı dilersen iletişime geçebilirsin benimle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı