Niresh Boot Ederken Reboot and Select Proper Boot Device Uyarısı

@Replacer durum nedir? TeamViewer için müsait misiniz?
Berke Kan söz verdiğim gibi rehberi ve bir kaç püf nokta için güzel bir anlatım hazırlamış idim. Daha sonra size de belirttiğim gibi Yosemite denemelerimi sonuçlandırmıştım ve son bir kaç deneme yaparken bir talihsizlik sonucu birşeyin farkına vardım. Tam olarak işletim sistemine yüklemeyeceğim bütün suçu fakat bir kaç donanım/yazılım hatası yüzünden VGA çipim erimeye girerek hayata veda etti. :) Neticede yok o arkadaşa sor bu toptancıya sor zor olsada buldum. O yüzden haberler sizden ne yaptınız hala aynı mı ? Ona göre bir durum değerlendirmesi yapalım...

Ben 6 kere falan değişik değişik boot ettim. Hiçbirinde de olmadı. Laptopa da Yosemite hazırladım onda da USB kayboldu, siyah ekranda falan kaldı. Sandisklerde sıkıntı varmış sanırım. Ondan mı bilemiyorum. Bunlarla uğraşırken HDD'im de RAW'a dönüşmüş, dosyaları kaybettim. Mac sevdamdan neler geldi başıma. :)

@Replacer, rehber ne oldu? Bir gelişmeniz var mı bu sorun için? İşiniz gücünüz var sanırım ama iki, üç günde bir cevap almak da hoş değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı