Niresh Boot Ederken Reboot and Select Proper Boot Device Uyarısı

Secure boot altında bu ayarlar da var. USB'yi biçimlendirip tekrar yazdırdım yine görmedi.

2.jpg
1.jpg

Hocam Win32DiskManager böyle sorunlarla karşılaşabilirsiniz. USB'inizi Mini Tool Partition Home ile tüm bölümleri siliniz. Daha sonra tek bir bölüm oluşturun, tekrar Win32DiskManager ile yazdırın. İşlem sonrası aynı hata ile karşılaşırsanız Diskpart ile denemelisiniz. Umarım üstesinden gelebilirsiniz.

''Secure Boot Control : Disabled'' modunu deneyebilir misiniz ? Blok acisindan ''Disabled'' olmasi en sagliklisi olacaktir bizim icin. (Su an farkli bir kurulum metodunu deniyorum. Dolayisiyla Turkce Karakter kullanamiyrum henuz. Daha sonra duzenliyecegim.)

Denedim, her işlemi baştan yaptım, USB gösre bile BIOS'ta UEFI olarak görünüyor. Belki bu yüzdendir kuruluma geçmiyor, boot veya Bios arasında seçim yaptırıyor sonuç yine aynı oluyor; başa dönüyor.

Müsait olan varsa TeamViewer'dan yardım alabilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı