Niresh ile Dual Boot Yapamama Sorunu

Homo georgicus

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi, yaklaşık bir yıl aradan sonra tekrar Niresh ile Mavericks kurmak istedim. Öncelikle yaptığım HDD'yi 3'e ayırmaktı. 1. bölüm Windows 7 2.si datalarım 3. ise Niresh Mavericks olacaktı. 3. bölümü HFS olarak formatlayarak ve USB aygıtıma Niresh'i kurarak başladım kurmaya. 25 dakikadan sonra (yeniden başlat seçeneği geldiği kısım) sistemden USB'yi çıkararak yeniden başlattım fakat yeniden başlatınca Windows açıldı. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Teşekkürler.

Sistem bilgisi : AMD FX 6300, 4 GB Sskill RAM, GT630 Nvidia grafik kartı, UEFI Asus BIOS.
Düzenleme : Sanırım Windows'un UEFI olması gerekliymiş forumlardan okuduğum kadarıyla. Gerekli mi ?

Son düzenleme:
Kullandığın imajın AMD uyumlu olduğunu varsayarak yazıyorum. USB'deki EFI kısmını HDD'ye aktarman gerekiyor. Bunu yapabileceğin rehber de sitemizde mevcut.

OS X 10.10.5 Yosemite RAW Kurulum İmajı

Kurulum sonrası işlemlerine göz at.

Öncelikle yardımın için telşekkür ederim. Windows'da yaptığım tek olay internette surf yapmak olduğu için Windows bölmesini sildim. Aynı surf deneyimini MacOS'de de yapabileceğime inanarak bu seferde sıfırdan kurulum gerçekleştirdim. Yeniden başlatmanın ardından boot0:error hatası aldım. USB'den başlatarak bu hatayı da geçtim. Bu seferde klasik Apple logosumda çeşitli kodlar ekrana gelerek kurulumda başarıma ulaşamadım.(kullandığım kodlar GraphicsEnabker=No , acpi=off ve PCIRootUID=0). Geçen sene bu ekranı GEnabler koduyla geçmiştim. Nasıl düzeltebilirim?
Ekraa gelen kod kernel panic powermanagement.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı