Niresh: Mac OS X yüklenemedi - GT 7600 ve Athlon 64 x2 +5000

Katılım
8 Aralık 2013
Mesajlar
31.927
Makaleler
25
Çözümler
633
Pc’ye Mac OS X Niresh kurmak istedim fakat önizleme var ya, oraya dokunmadan işte kurulumumu yaptım. Ve bana kurulum bitikten sonra dedi ki Mac OS X yüklenemedi.

Sistem Özeliklerim:
  • Amd Athlon (tm) 64 x2 Dual Core Processor +5000
  • Ekran Karti - Nvidia Geforce GT 7600 - 256 mb - 128 bit
  • 2 GB Ram
  • 32 Bit Ama 64 Bit desteği de var.

Boot ederken bu arada AMD yazıp da çalıştırıyorum :) Ve Elimde 8 GB’lik bir bellek mevcut olmadığı için 4.5 GB’lık Bir DVD’ye yazdım Mac OS X Niresh'i. Kurulumdan sonra PC’yi açtığımda şu hataları veriyor: baya bi yazılar çıkıyor beyaz ekranda. Tüm yazılar siyah bi şeritle kaplı. Ekran beyaz ve en sonlarında sanıyorsam 0x0000 gibi rakamlar yazıyordu. Yardımını bekliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı