Niresh OS X Boot Gelmeme ve Bilgisayar Başlamama Sorunu

Merhaba ben Niresh ile AMD PC’lere OS X Mavericks Kurulumu konusundaki gerekli imajı ve programları indirdim fakat benim şöyle bir sorunum var. Flash Belleğimi Fat32 olarak formatladım ve imajı gerekli program ile yazdırdım fakat bilgisayarda boot gelmiyordu. Bende boot menü'den girdim fakat bu seferde bilgisayar başlamıyordu. Sonradan anladım imajı belleğe yazınca bellek kullanılmaz hale geliyor ve kullanır hale gelmesi için format istiyordu. Flash bellekte sorun vardır diyerek 2. belleğime yazdım fakat onda da aynı sorun vardı. Konudaki her şeyi birebir yaptım sizce sorun nedir?

Bu arada bilgisayarım 1 TB fakat ben OS X kuracağım için 167 GB'lik kısmını Apple HTS olarak ayırdım sizce ondan mı?

Not: OS X kurucam diye adil kullanım kotamı harcadım bari harcadığıma değsin :/

Eki Görüntüle 94576
AMD FX-6300 sistem üstüne Niresh Mavericks 10.9.0 kurdum daha önce. ISO dosyası değil DMG dosyası indirin, sorun büyük ihtimal bundan kaynaklanıyor, Niresh ISO dosyaları virtual machine için uygundur. Önyükleme için USB 2.0 portu dikkat edin, USB 3.0 portları önyüklemede sorun çıkarıyor. Flash belleğinizin kullanılamaz durumda gözükmesi normal bu arada, belleğinizi geri biçimlendirme işini " EaseUS Partition Master" gibi bir programla yaparsanız işiniz çok daha kolaylaşır hata riski de azalır. İndireceğiniz DMG dosyasını Transmac ile temiz bir flash belleğe yazarsanız sorununuz çözülecektir muhtemelen . Eğer yükleme ekranına gelebilirseniz Clover yerine Chameleon ön yükleyici kurmaya dikkat edin çünkü AMD sistemlerde Clover sıkıntı çıkarabiliyor.

AMD FX-6300 sistem üstüne Niresh Mavericks 10.9.0 kurdum daha önce. ISO dosyası değil DMG dosyası indirin, sorun büyük ihtimal bundan kaynaklanıyor, Niresh ISO dosyaları virtual machine için uygundur. Önyükleme için USB 2.0 portu dikkat edin, USB 3.0 portları önyüklemede sorun çıkarıyor. Flash belleğinizin kullanılamaz durumda gözükmesi normal bu arada, belleğinizi geri biçimlendirme işini " EaseUS Partition Master" gibi bir programla yaparsanız işiniz çok daha kolaylaşır hata riski de azalır. İndireceğiniz DMG dosyasını Transmac ile temiz bir flash belleğe yazarsanız sorununuz çözülecektir muhtemelen . Eğer yükleme ekranına gelebilirseniz Clover yerine Chameleon ön yükleyici kurmaya dikkat edin çünkü AMD sistemlerde Clover sıkıntı çıkarabiliyor.

Niresh OS X DMG uzantılı dosyasını malesef bulamadım o yüzden snow lepoard indiriyorum. DMG Uzantılı dosyayı nerde bulabilirim?

Bu adresten indirebilirsiniz torrent olarak; Niresh Mavericks 10.9 with AMD & Intel - Hackintosh ISO (Hackintosh Distro) - Hackintosh Zone

Alt tarafta "Download" butonuna tıkladığınızda yeni bir ekran açılacak o ekranda "Niresh - 10.9 - Mavericks USB Version.zip" yazan dosyayı indireceksiniz.

Teşekkür Ederim ^^

Bu adresten indirebilirsiniz torrent olarak; Niresh Mavericks 10.9 with AMD & Intel - Hackintosh ISO (Hackintosh Distro) - Hackintosh Zone

Alt tarafta "Download" butonuna tıkladığınızda yeni bir ekran açılacak o ekranda "Niresh - 10.9 - Mavericks USB Version.zip" yazan dosyayı indireceksiniz.

Bir türlü indiremedim diğer sitelerde bulamadım lütfen sizde varsa upload edip linkini atabilirmisiniz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı