2 213082 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.628 Makaleler 3 Çözümler 4 29 Nisan 2022 #21 babalartahliye dedi: Bir oyuna gireyim 1 saniye. Böyle fan sesi çok geliyor ama FPS 60-70 falan düzeldi gibi ) Yok hocam şimdi girdi drop 10 FPS oldu ( PC ısındı FPS düştü. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'de yetersiz geliyor olabilir. MSI Afterburner ile oyun içi değerlerinizi atar mısınız?
babalartahliye dedi: Bir oyuna gireyim 1 saniye. Böyle fan sesi çok geliyor ama FPS 60-70 falan düzeldi gibi ) Yok hocam şimdi girdi drop 10 FPS oldu ( PC ısındı FPS düştü. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'de yetersiz geliyor olabilir. MSI Afterburner ile oyun içi değerlerinizi atar mısınız?
babalartahliye Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 29 Nisan 2022 #22 213082 dedi: Hocam RAM'de yetersiz geliyor olabilir. MSI Afterburner ile oyun içi değerlerinizi atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam dengeliye aldım şu anda iyi gibi bir ısınma söz konusu değil dengelide ayarlar en yüksek 90 en düşük 30. 213082 dedi: Hocam RAM'de yetersiz geliyor olabilir. MSI Afterburner ile oyun içi değerlerinizi atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam yine aynısı oldu az sonra MSI Afterburner ile oyun değerlerini atacağım. Son düzenleme: 30 Nisan 2022
213082 dedi: Hocam RAM'de yetersiz geliyor olabilir. MSI Afterburner ile oyun içi değerlerinizi atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam dengeliye aldım şu anda iyi gibi bir ısınma söz konusu değil dengelide ayarlar en yüksek 90 en düşük 30. 213082 dedi: Hocam RAM'de yetersiz geliyor olabilir. MSI Afterburner ile oyun içi değerlerinizi atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam yine aynısı oldu az sonra MSI Afterburner ile oyun değerlerini atacağım.
2 213082 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.628 Makaleler 3 Çözümler 4 1 Mayıs 2022 #23 babalartahliye dedi: Hocam dengeliye aldım şu anda iyi gibi bir ısınma söz konusu değil dengelide ayarlar en yüksek 90 en düşük 30. Hocam yine aynısı oldu az sonra MSI Afterburner ile oyun değerlerini atacağım. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam sorun devam ediyor mu?
babalartahliye dedi: Hocam dengeliye aldım şu anda iyi gibi bir ısınma söz konusu değil dengelide ayarlar en yüksek 90 en düşük 30. Hocam yine aynısı oldu az sonra MSI Afterburner ile oyun değerlerini atacağım. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam sorun devam ediyor mu?
babalartahliye Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 3 Mayıs 2022 #24 213082 dedi: Ne yaptınız hocam sorun devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun çözüldü teşekkürler.
213082 dedi: Ne yaptınız hocam sorun devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun çözüldü teşekkürler.