Nirvana X400 alınır mı?

ZaferTuna22

Femtopat
Donanımını bütçeye göre konfigüre edebilme imkanı olan bir bilgisayar arayışındayım. Casper Nirvana X400 aradığım özellikte bir laptop. SSD'leri yükselterek almayı düşünüorum.

Ekranının 180 derece açılıyor olması da ayrıca hoşuma gitti (menteşe kırmalarından çok çeken biri olarak).Hafif ince olması da her gün yanımda taşıyacağım için olumlu geldi.

Fiyatı bir tık daha düşük olabilirdi diye düşündüğüm için bu konuyu açtım.

Sizce aşağıdaki konfigürasyonla ofis işlerimizi ( Excel dosyaları - boyutları büyük olabiliyor. Ufaktefek tasarım işleri-basit işler. Genel olarak tarayıcı ve Office odaklı kullanım)
Görür mü?

Casper Nirvana X400

1601371457693.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımını bütçeye göre konfigüre edebilme imkanı olan bir bilgisayar arayışındayım. Casper Nirvana X400 aradığım özellikte bir laptop. SSD'leri yükselterek almayı düşünüorum.

Ekranının 180 derece açılıyor olması da ayrıca hoşuma gitti (menteşe kırmalarından çok çeken biri olarak).Hafif ince olması da her gün yanımda taşıyacağım için olumlu geldi.

Fiyatı bir tık daha düşük olabilirdi diye düşündüğüm için bu konuyu açtım.

Sizce aşağıdaki konfigürasyonla ofis işlerimizi ( Excel dosyaları - boyutları büyük olabiliyor. Ufaktefek tasarım işleri-basit işler. Genel olarak tarayıcı ve Office odaklı kullanım)
Görür mü?

Casper Nirvana X400

Eki Görüntüle 684545

Niye alınmasın hocam özellikleri bayağı güçlü. Belirttiğin konularda çok rahat işini görür diye düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı