Nirvana X400 alınır mı?

Sorun Casperda değil;
Laptopları başarılı hakkıyla savunurum.
Bak tekrar söylüyorum her markadan bu tür kullanıcıları fark ettim amacım sizin ve forum modlarının farkında olması.
Cihazlar böyle afişle değil gerçek incelemelerle gelsin.
Hayır ben de Casper'ı değil bu modeli ve kronik Casper sorunlarını söyledim.Benim de amacım markayı karalamak değil.Sadece herkesin malumu olan sorunları belirttim.

@orhnakaydin
Casper'ın forum içinde reklamını yapıyorsun.
Kısa süre önce G900 içinde bu şekilde afişli görselli bir konu açmıştın.
Bence firmanın laptopları yeterince başarılı ancak niye reklamını yapıyorsun.
Cihazı alıp normal kullanıcı gibi incelemesini yapsan daha iyi.
Forum içindeki her marka için gizli reklamcılar dikkatimi çekmeye başladı, Technopat'ın bundan haberi var sanırım.
Hocam Casper'a sempatim olabilir yerli marka olduğu için ama reklamcısı değilim. Görselli paylaşıma gelince de tamamen yazıdan oluşan içeriklerin sıkıcı olduğunu düşünüyorum.
Casper kullanmış ve kullanan arkadaşlarımın tecrübelerine dayanarak asla tavsiye etmem .Bataryalar sürekli arızalanıyor.Isınma sorunu var.Size bu modelleri önerebilirim.
Oyuncu laptopu olarak geçseler de gerçekten hafifler ve bataryaları uzun süre şarj edilmeden kullanılabiliyor.
paylaşım için teşekkürler dostum inceleyeceğim
2 kilo ağır mı?Çantada taşıdığında hissetmezsin bile.
hafiflik açısından sık toplantılarda baya iş görür gibi duruyor
Öneri için sağ ol hocam inceliycem

Son düzenleme:
Ofis kullanımı için alıyorsanız tam size göre. Arada CS falan atarım diyorsanız da onu da açar. Kullanım amacına çok uygun bir cihaz. Ama imkan varsa ben her zaman Asus diyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı