Nisa 153 ile nisa48 nedir?

Modların yüzde 80'i Atatürk ppli/bannerli ne anlatıyorsun?

Kendinin haksız olabilme ihtimalini düşünmüyorsun bile.

Benim de mesajlarım siliniyor bu arada.
Atatürkçüleri ateist mi sanıyorsun sen? Özelikle Atatürk ppli insanların düşüncelerini merak ettiğim için dikkat ediyorum, çoğu gayet dindar insanlar bunu açıkça belli ediyorlar. Haksız olsam haksizim derim, konuda hakaret olmadan gorus belirttim ona rağmen mesajim silinmiş haber verilmeden. Ya da bu konunun başlığı mesela, haksız değil mi değiştirilmesi? En azından Kuran'da bulduğum kendimce çelişki olarak değiştirilebilirdi.

Kardeşim sen nasıl okuyorsun bu yazdıklarını, çok merak ediyorum. Hani cidden okurken "aa çelişki buldum, din yalan" diye triplere mi giriyorsun? Ne ya bu saçmalık, bu attığın ayetler ne ? Bize atmadan önce bir araştır bir şeyler yap.

Son düzenleyen: Moderatör:

Asla kelimesi geçiyor hocam ve bunu 14 tane alim elmalılı da dahil benimki gibi çeviriyor. Şimdi onlara mı güvenelim sizin bu açıklamanıza mı güvenelim. Ayrıca hadi diyelim asla kelimesi geçmese bile bağışlamaz kelimesi zaten kesin yargı değil midir? Şüphesiz Allah kendisine ortak koşulmasını dilediği kimseler dışında bağışlamaz yazması gerekmez miydi anlam bütünlüğü açısından? Eğer bunu başka sayfanın başka bir ayetinde zıttını yazarsa bir bütün gibi görmek yerine niye çelişki olarak görmüyorsunuz?

Modların yüzde 80'i Atatürk ppli/bannerli ne anlatıyorsun?

Kendinin haksız olabilme ihtimalini düşünmüyorsun bile.

Benim de mesajlarım siliniyor bu arada.

Hocam aynı anda hem Kemalist hem Müslüman hem şeriat karşıtı insanlar tanıyorum bir fotoğrafla bu kanılara varmanız çok sağlıklı değil.

Kuranı kerim de ilginç çelişki derken hani ispatlanmış bir şey gibi söylediğin için değiştirmiş olabilir arkadaş. Sen filozof falan mısın da ispatladın bunu gelmişsin burada kanıtlıymış gibi konuşuyorsun. Konu başlığını değiştiren moderatör arkadaşa saygılarımı sunuyorum ayrıca.

Hocam aynı anda hem Kemalist hem Müslüman hem şeriat karşıtı insanlar tanıyorum bir fotoğrafla bu kanılara varmanız çok sağlıklı değil.

İşte onlar cahil oluyor.

“Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar kâfirlerin ta kendileridir.” mâide suresi 44. ayet.

“Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar zalimlerin ta kendileridir.” mâide suresi 45. ayet.

“Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar fasıkların ta kendileridir.” mâide suresi 47. ayet.

Fasık Allah'a isyan eden Allah'ın kurallarını çiğneyen kimselere denir.

Senin mantığına göre o zaman herkes aklına takılan bir soruyu soracaksa işin mesleğinin ustasını bulup ona gitsin burada konu kimse açmasın. İnsan sevmediği sinir olduğu yere girer mi gidin kendi işinize bakın lütfen.

Atatürk'ü desteklemek laikliği desteklemektir e bu da üstte attığıma ayete göre sizi kafir yapar yani Atatürk'ü destekleyenler Müslüman olmuyor.

Ateisttir demedim Müslüman değildir dedim.

Bunu 14 tane alim elmalılı da dahil.

Elmalının yorumunu okur musun

Ben diyorum ki 1 fotoğrafa bakarak bütün modlara hüküm kılacak veriyi bulamazsın. Her fikir kendi arasında dallanır.

Kendi ağzınla söylüyorsun elmalının yorumunu oku diye.

Elmalının yorumu ayet değildir adı üstünde elmalının yorumu!

Ayrıca okumak istesem gider onları okurum dostum ben buradaki insanların fikrini merak ettiğimi konuyu buraya açmamdan anlayabilirsin bunu?

Atatürk'ü desteklemek laikliği desteklemektir e bu da üstte attığıma ayete göre sizi kafir yapar yani Atatürk'ü destekleyenler Müslüman olmuyor.

Ateisttir demedim Müslüman değildir dedim.
Allah değilsiniz kimin müslüman olup olmadığına karar verecek. Beni ilgilendirmiyor kimsenin inancı, Atatürk'ü destekleyen Müslüman sayısı 10 milyonlarca ülkemizde, o zaman ülkemizin yüzde 80-90'i dinsiz size göre, peki.

Elmalının yorumu ayet değildir adı üstünde elmalının yorumu!

Adamın çevirmesindeki maksatı anla diye diyorum.

Bana göre değil şunlara göre:

“Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar kâfirlerin ta kendileridir.” mâide suresi 44. ayet.

“Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar zalimlerin ta kendileridir.” mâide suresi 45. ayet.

“Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar fasıkların ta kendileridir.” mâide suresi 47. ayet.

Fasık Allah'a isyan eden Allah'ın kurallarını çiğneyen kimselere denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…