Nisanda 10000 TL'ye alınan i5-10400F sistem iyi midir?

Niye çocuğa pişmanlık duygusunu hissettirmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Ne zaman bu kadar kötü olduk, moral verebilecekken daha da moralini bozuyorsunuz. Çocuk almış, parasını harcamış, kazık yemişsiniz, zarardasınız demek yerine takılmaması gerektiğini söylemiyorsunuz. Bu kadar zor değil insan olmak, insanlara yardım etmek, destek vermek..

Niye çocuğa pişmanlık duygusunu hissettirmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Ne zaman bu kadar kötü olduk, moral verebilecekken daha da moralini bozuyorsunuz. Çocuk almış, parasını harcamış, kazık yemişsiniz, zarardasınız demek yerine takılmaması gerektiğini söylemiyorsunuz. Bu kadar zor değil insan olmak, insanlara yardım etmek, destek vermek.

Amaç moral bozmak değil, bir soru sormuş ve cevabı bu kazıklanmış. Yok iyi almış diyerek cevabını almış olmayacak sadece bir yalan geçmiş olacak eline.

Amaç moral bozmak değil, bir soru sormuş ve cevabı bu kazıklanmış. Yok iyi almış diyerek cevabını almış olmayacak sadece bir yalan geçmiş olacak eline.
Sen yazılan kelimelerin ne demek olduğunu anlamıyorsun, anlatmaya çalıştığımı anlamanı beklemem hata olur. Süpersin, böyle devam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı