Zaten ben R34' ü sormadım. Onu sorsaydım R34 derdim. Genelini sordum.GTR diyince aklınıza neden sadece R34 geliyor. Evet R34 sağ direksiyonlu ve Amerika'da bazı yerlerde yasaklanmış. Ama bir de R35 var ve ulkemizde de bu arabadan var. Skyline GTR diyince hemen aklınıza R34 gelmesin.
Size değil Recep Baltas'a yazmıştım. Keşke alıntı yapsaydım. Gözümden kaçmış.Zaten ben R34' ü sormadım. Onu sorsaydım R34 derdim. Genelini sordum.
r35 Skyline olarak geçmiyorGTR diyince aklınıza neden sadece R34 geliyor. Evet R34 sağ direksiyonlu ve Amerika'da bazı yerlerde yasaklanmış. Ama bir de R35 var ve ulkemizde de bu arabadan var. Skyline GTR diyince hemen aklınıza R34 gelmesin.
GTR diyince aklınıza neden sadece R34 geliyor. Evet R34 sağ direksiyonlu ve Amerika'da bazı yerlerde yasaklanmış. Ama bir de R35 var ve ulkemizde de bu arabadan var. Skyline GTR diyince hemen aklınıza R34 gelm
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.