@erenlalp yurt dışında bu tip işler yapan teknisyenlere ihtiyaç duyulabiliyor. Geniş kapsamlı bir araştırma sağlayabilirsin. Eğer işinle alakalı uluslararası geçerliliği olan sertifikaların varsa bu da ihtimali yükseltir.
Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarından uluslararası geçerliliği olan meslek sertifikaları alabiliyorsun. Bununla alakalı biraz araştırma yapmanı öneririm. Ufak bir bütçe de ayırman gerekecek. Sonuçta emeksiz yemek olmuyor.21 yaşındayım 5 senedir teknik işlerdeyim jeneratör buzdolabı klima çarpışan arabaya kadar tamır etmişliğim var ama tahmin et ne yok sertifikaonu nereden alabilirim?
parası neyse veririm artık iş yerinde bütün pisliği kiri zorluğu teknikler çekerken herkesle aynı maaşı alıyor bi laf söylediğinde işin bu diyorlar aşşağılıyorlarMilli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarından uluslararası geçerliliği olan meslek sertifikaları alabiliyorsun. Bununla alakalı biraz araştırma yapmanı öneririm. Ufak bir bütçe de ayırman gerekecek. Sonuçta emeksiz yemek olmuyor.
Maalesef ülkemizde durum bu şekilde. Çalışana ve emek verene saygı gösteren kişilerin sayısı oldukça azaldı. Daha çok gençsin ve önünde uzun yıllar var. Kendini geliştirmen gerekiyor. Ancak günümüzde sadece bilgi yeterli olmuyor. Yani bir yere kadar yeterli oluyor. Sen eğer mesleğini yurtdışında yapmak istiyorsan mutlaka belgelemelisin. Sertifikan var ise bir adım öndesin. Hayatında her zaman başarılı olmanı dilerim.parası neyse veririm artık iş yerinde bütün pisliği kiri zorluğu teknikler çekerken herkesle aynı maaşı alıyor bi laf söylediğinde işin bu diyorlar aşşağılıyorlar
verdiğin çevaplar için teşekkür ederim Arthur Morganın asaleti üzerine olsunMaalesef ülkemizde durum bu şekilde. Çalışana ve emek verene saygı gösteren kişilerin sayısı oldukça azaldı. Daha çok gençsin ve önünde uzun yıllar var. Kendini geliştirmen gerekiyor. Ancak günümüzde sadece bilgi yeterli olmuyor. Yani bir yere kadar yeterli oluyor. Sen eğer mesleğini yurtdışında yapmak istiyorsan mutlaka belgelemelisin. Sertifikan var ise bir adım öndesin. Hayatında her zaman başarılı olmanı dilerim.
Teşekkür ederim kardeşim. Onur duyarım.verdiğin çevaplar için teşekkür ederim Arthur Morganın asaleti üzerine olsun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.