Nitro 16 Acer kurulumu nasıl yapılır?

Güç seçeneklerini dengeli moda getir masaüstündeyken. Yüksek performans da Turbo Boost sürekli çalışor bu da ısıya neden olur?

Hocam genelde performans da boştayken 40 50'lerde falan oluyordu ısıları, Oyundayken 60 70 civarına çıkıyordu şimdi dengeli moda aldım yine yüksek.

Dosya Ekleri

• 1707990543902.png
    725,3 KB · Görüntüleme: 47

Merhaba 1 yıl sonradan gelen hort için kusuruma bakmayın, xperi DTS'leri kuramıyorum. Açılan komut istemi sayfasında (Y) yazmama rağmen hata verip kapanıyor, birazdan PC'ye geçince fotoğrafları ileteceğim.

Merhaba 1 yıl sonradan gelen hort için kusuruma bakmayın, xperi DTS'leri kuramıyorum. Açılan komut istemi sayfasında (Y) yazmama rağmen hata verip kapanıyor, birazdan PC'ye geçince fotoğrafları ileteceğim.
Bakın burada ilk R yazdım, sonra [R] yazdım, en son tekrar R yazdım. Bu hatayı verdi ve yükleyemedim.

Son düzenleme:

Yanlış driveri indirmiş olabilir misin? Bir de başlata DTS yazar mısın Windows güncellemeleri ile otomatik kuruyor artık

Yanlış driveri indirmiş olabilir misin? Bir de başlata DTS yazar mısın Windows güncellemeleri ile otomatik kuruyor artık
DTS yazan tüm güncellemeri indirdim 6 taneden 2-3 tane kurabildim, başlata DTS yazınca 2 uygulama çıkıyor, DTS ULTRA ve DTS SOUND UNBOUND diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…