Nitro 16 Acer kurulumu nasıl yapılır?

Merhaba bugün çok ilginç bir şey oldu Laptop'la oyuna girdiğimde aşırı kasıyordu sonra bilgisayarı tekrar açtım boştayken bile sıcaklık değerleri çok artıyor. Görev yöneticisinde bir problem yok a benziyor ama yine de böyle sizce sebebi ne olabilir? Ara sıra CPU yükseliyor gibi.

Güç seçeneklerini dengeli moda getir masaüstündeyken. Yüksek performans da Turbo Boost sürekli çalışor bu da ısıya neden olur?

Hocam genelde performans da boştayken 40 50'lerde falan oluyordu ısıları, Oyundayken 60 70 civarına çıkıyordu şimdi dengeli moda aldım yine yüksek.

Dosya Ekleri

• 1707990543902.png
    1707990543902.png
    725,3 KB · Görüntüleme: 47
Hayırlı olsun öncelikle.

• Windows 11 Home kurun.
  • Windows kurulumundan sonra Windows Update tüm güncellemeleri yapsın ve cihazı yeniden başlatın.
  • Cihaz yeniden açıldığında Aygıt yöneticisinde ünlem işareti olup olmadığını kontrol edin. Ünlem işareti var ise güncellemeleri tekrar kontrol edin.
  • BIOS sürümünü kontrol edin "CMD DxDiag yazarak" v1.19 sürümü değilse Acer ürün desteği sayfasına gidip v.1.19 sürümü indirip güncelleyin.
  • Acer ürün desteği sayfasından NitroSense ve Acer care indirip kurun
  • AMD Chipset'i indirip yükleyin.
  • Gforce Experience yükleyin.
  • Acer ürün desteği sayfasından xperi DTS'leri indirip kurun.

Bunlar dışında sürücü kurulumu bulunmuyor. Geri kalan kendi programlarınız olacaktır.
    AMD Adrenalin bazı cihazlarda problem çıkartabiliyor kurmanı tavsiye etmem o programla da bir işin yok zaten.

Merhaba 1 yıl sonradan gelen hort için kusuruma bakmayın, xperi DTS'leri kuramıyorum. Açılan komut istemi sayfasında (Y) yazmama rağmen hata verip kapanıyor, birazdan PC'ye geçince fotoğrafları ileteceğim.

Merhaba 1 yıl sonradan gelen hort için kusuruma bakmayın, xperi DTS'leri kuramıyorum. Açılan komut istemi sayfasında (Y) yazmama rağmen hata verip kapanıyor, birazdan PC'ye geçince fotoğrafları ileteceğim.
Bakın burada ilk R yazdım, sonra [R] yazdım, en son tekrar R yazdım. Bu hatayı verdi ve yükleyemedim.
1.jpg

Son düzenleme:

Bakın burada ilk R yazdım, sonra [R] yazdım, en son tekrar R yazdım. Bu hatayı verdi ve yükleyemedim.
Eki Görüntüle 2401496

Yanlış driveri indirmiş olabilir misin? Bir de başlata DTS yazar mısın Windows güncellemeleri ile otomatik kuruyor artık

Yanlış driveri indirmiş olabilir misin? Bir de başlata DTS yazar mısın Windows güncellemeleri ile otomatik kuruyor artık
DTS yazan tüm güncellemeri indirdim 6 taneden 2-3 tane kurabildim, başlata DTS yazınca 2 uygulama çıkıyor, DTS ULTRA ve DTS SOUND UNBOUND diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı