Nitro 16 AN-16-41 Uygulamaları inmiyor

Imagishi

Decapat
Daha fazla  
Nitro 16 AN-16-41-R08S QLLEY. 002 modeli var. NitroSense ışıklarımı değiştiremiyordu o yüzden sildim. Şimdi tekrar yüklemeye çalıştığımda kuruldu diyor ama kurulmuyor. Uygulama olarak çıkmıyor, tuşa basınca açılmıyor. Sonra fark ettim ki Acer Care Center da aynı şekilde. Neden olabilir bu?

bende de an17-51 var daha bugün formatladım bilgisayarı son sürüm nitro sense bozuk ışıklar değişmedi. Kullandığım sürüm "NitroSense-4.0.705". Bunda herhangi bir sorun yok. Uygulama kaldır kısmına nitro yaz ve iki çıkan şeyi de sil. Bilgisayarı restartla sonra bu sürümü indir.

Bende de AN17-51 var daha bugün formatladım bilgisayarı son sürüm NitroSense bozuk ışıklar değişmedi. Kullandığım sürüm "NitroSense-4.0.705". Bunda herhangi bir sorun yok. Uygulama kaldır kısmına Nitro yaz ve iki çıkan şeyi de sil. Bilgisayarı restartla sonra bu sürümü indir.

Hocam işte 2 şey çıkmıyor, sadece NitroSense installer çıkıyor kurmuş olmama rağmen. Kaç kez silip tekrar kurdum hala NitroSense gelmedi. Aynı şekilde Care Center'da öyle

Bende de AN17-51 var daha bugün formatladım bilgisayarı son sürüm NitroSense bozuk ışıklar değişmedi. Kullandığım sürüm "NitroSense-4.0.705". Bunda herhangi bir sorun yok. Uygulama kaldır kısmına Nitro yaz ve iki çıkan şeyi de sil. Bilgisayarı restartla sonra bu sürümü indir.

Bir de hocam ben BIOS güncellemesini yaptım ondan sonra oldu bu sanırım. 1.20 sürümünü indirdim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı