Nitro 5 alınır mı?

RAM takviyesi diye bir kavram var hatırlatmak isterim. 600-700 TL'ye al 8 GB RAM tak boş yuvaya istersen 16 al. Keyfin bilir.

iyi hoş güzel de ben ram takınca garanti kapsamından çıkacak, taktığım ram uyacak mı, bilgisayarcılar takarken bozarsa ne olacak bunlar hep sorun. attıgınız bilgisayar çok güzel dediğiniz de mantıklı ama benim sorduğum sorular da gayet göz önünde bulundurulmalı, keyfim bilse sizlere sormam zaten demek ki anlamıyorum da size danışıyorum.

Servise yollayabilirsiniz takmaları için.

Masaüstünü her ev kaldıramaz mallesef ev küçüktür veya kiracıdır ayrıca masaüstü mallesef kolay bozuluyor benim alalı 1 ay olmadan görüntü vermedi.

Uyumlu RAM alıp takacaksınız uyum sorunu yaşamazsınız. Acer markasında maalesef garanti dışı kalıyor kalmaması için servise gönderin onlar taksın.

benim sorum hariç her şeye cevap verildi sağolun bildiğiniz bilgisayar var mı diye sormuştum aslında hangi ram takayım değil
Dostum sana zaten ustte duzgun bilgisayar atilmis, onu alabilirsin.

Yurtta kalan veya sürekli iş için yanında bilgisayar taşıması gereken birisi ne yapsın?
Ki gaming laptoplar da çok güçsüz değil. 4060 gibi kartlarda aradaki performans farkı %5-10 civarında. Bence taşınılabilirlik göz önüne konulunca bu fark gayet de göz ardı edilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…