Nitro 5 alınır mı?

Hocam 10 yıl önce aldığım bilgisayarda 8 GB RAM vardı, 8 GB RAM'de ne oynayacağım pac man mı? 38-40k bütçem var

16/32gb RAM 4050RTX ve i5 12. nesil 1TB SSD olan ve Max 40k bandında başka bilgisayar biliyorsanız bakabilirim

Yani bilmiyorum aldık aslında ama oyun indirirken PC donup mavi ekran verdi sürekli iade ettim çevreme sorduğumda binde bir olay iade et tekrar al dediler ben de düşündüm buraya bir yazayım başka marka vardır belki dedim

Hocam aradığım özellikler en başta 4050RTX en az i5 12. nesil 1TB SSD ve en az 16 GB RAM bütçem 40k

Çok seyahat ediyorum ve işim bilgisayarda çeviri yapmak, ayrıca güncel oyunları da rahat oynamak istiyorum bu yüzden laptop istiyorum sürekli yurt dışına çıkıyorum istediğim taban özellikleri diğer cevaplara yazdım bilgi sahibiyseniz bakabilirsiniz

Bildiğiniz marka model varsa değerlendirmek isterim hocam atın bakayım ben bulamıyorum

RAM takviyesi diye bir kavram var hatırlatmak isterim. 600-700 TL'ye al 8 GB RAM tak boş yuvaya istersen 16 al. Keyfin bilir.

iyi hoş güzel de ben ram takınca garanti kapsamından çıkacak, taktığım ram uyacak mı, bilgisayarcılar takarken bozarsa ne olacak bunlar hep sorun. attıgınız bilgisayar çok güzel dediğiniz de mantıklı ama benim sorduğum sorular da gayet göz önünde bulundurulmalı, keyfim bilse sizlere sormam zaten demek ki anlamıyorum da size danışıyorum.

iyi hoş güzel de ben ram takınca garanti kapsamından çıkacak, taktığım ram uyacak mı, bilgisayarcılar takarken bozarsa ne olacak bunlar hep sorun. attıgınız bilgisayar çok güzel dediğiniz de mantıklı ama benim sorduğum sorular da gayet göz önünde bulundurulmalı, keyfim bilse sizlere sormam zaten demek ki anlamıyorum da size danışıyorum.
Servise yollayabilirsiniz takmaları için.

Marka veya model noktasında pek bilgi sahibi değilim. Fakat Gaming setup konusunda daha önce birçok sefer değişimler yapmış, deneyim sahibiyim.

Gaming laptop olayı inan çok gereksiz, eğer Gaming düşüncesi ile hareket ediyorsani biraz daha biriktirip masaüstüne yönelmeni tavsiye ederim.

Masaüstünü her ev kaldıramaz mallesef ev küçüktür veya kiracıdır ayrıca masaüstü mallesef kolay bozuluyor benim alalı 1 ay olmadan görüntü vermedi.

İyi hoş güzel de ben RAM takınca garanti kapsamından çıkacak, taktığım RAM uyacak mı, bilgisayarcılar takarken bozarsa ne olacak bunlar hep sorun. Attıgınız bilgisayar çok güzel dediğiniz de mantıklı ama benim sorduğum sorular da gayet göz önünde bulundurulmalı, keyfim bilse sizlere sormam zaten demek ki anlamıyorum da size danışıyorum.

Uyumlu RAM alıp takacaksınız uyum sorunu yaşamazsınız. Acer markasında maalesef garanti dışı kalıyor kalmaması için servise gönderin onlar taksın.

Marka veya model noktasında pek bilgi sahibi değilim. Fakat gaming setup konusunda daha önce bir çok sefer değişimler yapmış, deneyim sahibiyim.

Gaming laptop olayı inan çok gereksiz, eğer gaming düşüncesi ile hareket ediyorsani biraz daha biriktirip masaüstüne yönelmeni tavsiye ederim.
Yurtta kalan veya sürekli iş için yanında bilgisayar taşıması gereken birisi ne yapsın?
Ki gaming laptoplar da çok güçsüz değil. 4060 gibi kartlarda aradaki performans farkı %5-10 civarında. Bence taşınılabilirlik göz önüne konulunca bu fark gayet de göz ardı edilebilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı