Nitro 5 AN515-58 alınır mı?

Isınma sorunu Acer ile alakalı bir durum değil. Çok akıllı Intel, mobil bir işlemciye hava sirkülasyonunun az olduğu daracık laptopun içerisindeki işlemcinin Turbo frekansını 4.2 GHz gibi bir sayıya çıkardığından ısınma çok oluyor. 4.2 GHz şu an çoğu masaüstü işlemcinin çıkabildiği maksimum frekans. Turbo Boost'u kapattığın zaman 80 dereceyi geçiremezsin işlemciye.

Turbo Boost olandan çok düşük kalmaz mi işlemci.

Aynısı ama aşağıdaki.
2000 TL daha ucuz. 8GB RAM var fakat 1tb SSD

25.500 TL - Amazon kasım fırsatları. Laptop almanız gerekiyorsa kaçırmayın.

Acer kullanıcısıyım. 12500h 3050ti versiyonu var. 6 ay önce alındı. Sorun yok.
Sizin alacağınız ise çok daha iyi.

Aksini iddia etmedim. Turbo Boost'u kapattığın zaman ciddi derecede FPS düşüşü yaşayacaksın zaten. Ama arkadaş ısınmanın sorununu Acer'e attığı için öyle bir örnek verdim.

Tabikj katiliyorum size.

Yazmam. Kendin de araştırabilirsin.

Yazamam ve kanıt atamam diye değiştir orayı. Gidip şikayet var a falan mı bakacağız? Yeni model Nitro 5 ve Nitro 16'larda ısınma sorunu yok ve menteşe sorunu da yok. Kendim araştırıyorum zaten, ona göre yorum yapıyorum. Sallamak bana uygun değil.

Yazamam ve kanıt atamam diye değiştir orayı. Gidip şikayet var a falan mı bakacağız? Yeni model Nitro 5 ve Nitro 16'larda ısınma sorunu yok ve menteşe sorunu da yok. Kendim araştırıyorum zaten, ona göre yorum yapıyorum. Sallamak bana uygun değil.

Bende mesaj beğenme tuşu yok niye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı