Nitro 5 AN515-58 Secure Boot kapatılıp mı format atılmalı?

Hocam harbi performans konusunda iyi mi Windows 10'ya 12.nesil işlemciyi duyan 11 deyip duruyor ben genelde Valorant GTA RDR2 filan oynuyorum eğer deniyimlediysen bunları söyler misin fark var mı diye.

Hocam harbi performans konusunda iyi mi Windows 10'ya 12.nesil işlemciyi duyan 11 deyip duruyor ben genelde Valorant GTA RDR2 filan oynuyorum eğer deniyimlediysen bunları söyler misin fark var mı diye.

22H2 ile denediğimde arka planda çalışan uygulamalar W10dan daha fazla yük oluyordu ve performansı daha iyi değildi. W11in en büyük artısı verimli işlemci kullanımı W10 yükü bütün çekirdeklere verimli dağıtamıyor. Yani Volarant gibi işlemciye yük olan oyunlarda belirgin bir fark görebilirsin ama işlemciye yük olmayan oyunlarda W10 daha iyi performans bile gösterebilir. Uygulamaya göre çok değişiyor, kendin test etmen lazım ama bana göre değmiyor. W11 23H2 sürümü geliyor, performans artışı olduğunu iddia ediyorlar bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…