Nitro 5 AN515-58 Secure Boot kapatılıp mı format atılmalı?

Rufus sürümlerimiz farklı olabilir, pek bir işe yaramıyor zaten yine sürücüleri W11 çekiyor kafasına göre. Bir arkadaşta W11'de Thunderbolt sürücüsünü çalıştıramamıştı, W11 kafasına göre USB4 indirip duruyordu. Vallahi çekilecek çile değil, işlemci performans artışı da sadece bazı uygulamalarda var. Oyunların çoğu halen Windows 10 daha iyi performans bile gösteriyor. W12 çıkınca geçerim ya da W11e düzgün bir güncelleme gelirse.

Hocam harbi performans konusunda iyi mi Windows 10'ya 12.nesil işlemciyi duyan 11 deyip duruyor ben genelde Valorant GTA RDR2 filan oynuyorum eğer deniyimlediysen bunları söyler misin fark var mı diye.

Hocam harbi performans konusunda iyi mi Windows 10'ya 12.nesil işlemciyi duyan 11 deyip duruyor ben genelde Valorant GTA RDR2 filan oynuyorum eğer deniyimlediysen bunları söyler misin fark var mı diye.

22H2 ile denediğimde arka planda çalışan uygulamalar W10dan daha fazla yük oluyordu ve performansı daha iyi değildi. W11in en büyük artısı verimli işlemci kullanımı W10 yükü bütün çekirdeklere verimli dağıtamıyor. Yani Volarant gibi işlemciye yük olan oyunlarda belirgin bir fark görebilirsin ama işlemciye yük olmayan oyunlarda W10 daha iyi performans bile gösterebilir. Uygulamaya göre çok değişiyor, kendin test etmen lazım ama bana göre değmiyor. W11 23H2 sürümü geliyor, performans artışı olduğunu iddia ediyorlar bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı