M mühendis52 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 755 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #1 Merhaba, laptopuma format atmak için Secure Boot'u devre dışı bırakmam gerekiyordu. Secure Boot seçeneği açık olmadığı için internette supervisior password koyup Secure Boot'u devre dışı bıraktım. BIOS şifresini nasıl sıfırlayabilirim?
Merhaba, laptopuma format atmak için Secure Boot'u devre dışı bırakmam gerekiyordu. Secure Boot seçeneği açık olmadığı için internette supervisior password koyup Secure Boot'u devre dışı bıraktım. BIOS şifresini nasıl sıfırlayabilirim?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.584 Makaleler 1 Çözümler 70 13 Nisan 2021 #2 BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? - Technopat Şu makale işinize yarayabilir.
M mühendis52 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 755 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #3 The G.O.A.T dedi: BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? - Technopat Şu makale işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Ürünü garanti dışı bırakacak herhangi bir şey olur mu dostum?
The G.O.A.T dedi: BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? - Technopat Şu makale işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Ürünü garanti dışı bırakacak herhangi bir şey olur mu dostum?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.584 Makaleler 1 Çözümler 70 13 Nisan 2021 #4 mühendis52 dedi: Ürünü garanti dışı bırakacak herhangi bir şey olur mu dostum? Genişletmek için tıkla... İçini açmadığın sürece garanti dışı kalma.
mühendis52 dedi: Ürünü garanti dışı bırakacak herhangi bir şey olur mu dostum? Genişletmek için tıkla... İçini açmadığın sürece garanti dışı kalma.
M mühendis52 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 755 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #5 The G.O.A.T dedi: İçini açmadığın sürece garanti dışı kalma. Genişletmek için tıkla... Bios şifresini biliyorum ama sıfırlamak istiyorum.Attığınız makaledeki açıklamada daha çok bilinmeyen şifre kırılımından bahsetmişler.
The G.O.A.T dedi: İçini açmadığın sürece garanti dışı kalma. Genişletmek için tıkla... Bios şifresini biliyorum ama sıfırlamak istiyorum.Attığınız makaledeki açıklamada daha çok bilinmeyen şifre kırılımından bahsetmişler.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.584 Makaleler 1 Çözümler 70 13 Nisan 2021 #6 mühendis52 dedi: BIOS şifresini biliyorum ama sıfırlamak istiyorum. Attığınız makaledeki açıklamada daha çok bilinmeyen şifre kırılımından bahsetmişler. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta şifre değiştirme seçeneği olabilir. Yoksa BIOS'u sıfırlayıp deneyin.
mühendis52 dedi: BIOS şifresini biliyorum ama sıfırlamak istiyorum. Attığınız makaledeki açıklamada daha çok bilinmeyen şifre kırılımından bahsetmişler. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta şifre değiştirme seçeneği olabilir. Yoksa BIOS'u sıfırlayıp deneyin.
M mühendis52 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 755 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #7 Çözüldü: BIOS şifresi nasıl kaldırılır? sorunu çözdüm, çok basitmiş.