Nitro 5 GTX 1660 Ti vs. Tulpar T7 v20.2.1

• Konuyu başlatan !OZN!
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.265

!OZN!

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar uzatmadan konuya girmek istiyorum mimarlık öğrencisiyim şehir dışından okuduğum için laptop almak zorundayım. Bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Monster hakkında çok fazla ön yargım var bunu da belirtmek isterim.
Acer Nitro 5 nh. Q7pey. 003.

Monster Tulpar T7 v20.2.1.

Merhabalar uzatmadan konuya girmek istiyorum mimarlık öğrencisiyim şehir dışından okuduğum için laptop almak zorundayım. Bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Monster hakkında çok fazla ön yargım var bunu da belirtmek isterim.
Acer Nitro 5 nh. Q7pey. 003.

Monster Tulpar T7 v20.2.1.

Bence Acer olanı alın.

Hocam, Acer daha kaliteli. Ekran kartı olarak Monster üstün olsa bile Acer daha iyi olur.

İşlemciler aynı.
RAM Acer olanda 32, Monster olanda 16 GB. Acer>Monster.
Ekran kartı Acer 1660 TI, Monster 2060. Monster>Acer.
İkisi de 144 Hz 1080p IPS ekrana sahip.
Acer olanda 1 TB, Monster olanda 500 GB M2 SSD var. Acer>Monster.
Acer FreeDOS, Monster Windows 10 olarak geliyor. Monster>Acer diyebiliriz.
Ben olsam Acer olanı alırdım.

Kardeşim iki bilgisayar da iyi. Bir monster kullanıcısı olarak sana şunları söyleyebilirim: Monster hakkında baya bir kötü yorum olduğu doğrudur. Fakat hiç sorun yaşamayan arkadaşlarım da var benim. Biraz şans işi. Teknik servis olarak da karşında bir muhatap bulmak istiyorsan direkt üç büyük şehirde teknik servisi bulunuyor monsterin. Isınma olarak bir laptoba göre normal değerler alıyorum ben. Fikrin olması açısından faydalı olmuştur umarım. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı