Alpskll Femtopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #1 Madencilik yapmak için minimum sistem gereksinimleri nelerdir? Acer Nitro 5 yeterli olur mu? Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2022
Madencilik yapmak için minimum sistem gereksinimleri nelerdir? Acer Nitro 5 yeterli olur mu? Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #2 Laptoplar ile yapılması önerilmez. Artı 0 Eksi
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #3 Alpskll dedi: Madencilik yapmak için minimum sistem gereksinimleri nelerdir? Acer Nitro 5 yeterli olur mu? Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Laptopla madencilik yapma hem çok az kazarsın hem laptopu öldürürsün boşu boşuna Artı 0 Eksi
Alpskll dedi: Madencilik yapmak için minimum sistem gereksinimleri nelerdir? Acer Nitro 5 yeterli olur mu? Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Laptopla madencilik yapma hem çok az kazarsın hem laptopu öldürürsün boşu boşuna
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 15 Mayıs 2022 #4 Alpskll dedi: Madencilik yapmak için minimum sistem gereksinimleri nelerdir? Acer Nitro 5 yeterli olur mu? Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini yazar mısın? Artı 0 Eksi
Alpskll dedi: Madencilik yapmak için minimum sistem gereksinimleri nelerdir? Acer Nitro 5 yeterli olur mu? Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini yazar mısın?
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 15 Mayıs 2022 #5 RX560X ekran kartlı Nitro 5 modeli ise ekran kartı hatırladığım kadarıyla yaklaşık 10mh/s kazım yapıyor ama bilgisayar aşırı ısınıyor o sıra ek olarak soğutma önlemleri alınması iyi olur. Artı 0 Eksi
RX560X ekran kartlı Nitro 5 modeli ise ekran kartı hatırladığım kadarıyla yaklaşık 10mh/s kazım yapıyor ama bilgisayar aşırı ısınıyor o sıra ek olarak soğutma önlemleri alınması iyi olur.
KS KS Alpskll Femtopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #6 SngrBob dedi: Laptopla madencilik yapma hem çok az kazarsın hem laptopu öldürürsün boşu boşuna Genişletmek için tıkla... Masaüstü mi önerirsiniz? Yavuz_Çetin dedi: Laptoplar ile yapılması önerilmez. Genişletmek için tıkla... Masaüstü nü önerirsiniz? Artı 0 Eksi
SngrBob dedi: Laptopla madencilik yapma hem çok az kazarsın hem laptopu öldürürsün boşu boşuna Genişletmek için tıkla... Masaüstü mi önerirsiniz? Yavuz_Çetin dedi: Laptoplar ile yapılması önerilmez. Genişletmek için tıkla... Masaüstü nü önerirsiniz?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #7 Alpskll dedi: Masaüstü mi önerirsiniz? Masaüstü nü önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Evet., masaüstü öneririm. Artı 0 Eksi
Alpskll dedi: Masaüstü mi önerirsiniz? Masaüstü nü önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Evet., masaüstü öneririm.
KS KS Alpskll Femtopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #8 ardacn60 dedi: Sistem özelliklerini yazar mıs Genişletmek için tıkla... Yavuz_Çetin dedi: Evet., masaüstü öneririm. Genişletmek için tıkla... Masaüstü elektrik tüketimi daha fazla olmaz mı Artı 0 Eksi
ardacn60 dedi: Sistem özelliklerini yazar mıs Genişletmek için tıkla... Yavuz_Çetin dedi: Evet., masaüstü öneririm. Genişletmek için tıkla... Masaüstü elektrik tüketimi daha fazla olmaz mı
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 15 Mayıs 2022 #9 Kardeşim ekran kartın nedir onu bir söylersen yardımcı olabiliriz belki. Artı 0 Eksi
KS KS Alpskll Femtopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #10 ardacn60 dedi: Sistem özelliklerini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Intel Core i7, 4gb ekran kartı Nvidia GeForce RTX 3050, Ram 6 gb, 512 GB ssd Artı 0 Eksi
ardacn60 dedi: Sistem özelliklerini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Intel Core i7, 4gb ekran kartı Nvidia GeForce RTX 3050, Ram 6 gb, 512 GB ssd