1.5k-2k maksimum.3.5 inch olmaz. Bütçeniz nedir?
Arkadaşlar merhaba, Acer Nitro 5 nh. Qfley. 005 modeline sahibim. Laptop için 1TB hard disk arıyorum. Fakat 2.5 ya da 3.5 mu olur bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? İkisinden biri olur mu?
1.5k-2k maksimum.2.5 inç olacak. 3.5 masaüstü için kullanılıyor. Tabii 2.5 inç masaüstünde de kullanabiliyorsun fakat 3.5 inç laptop kasasından bile fazla büyük olduğu için takamıyorsun. Kaldı ki voltaj gibi bir sorunu da var daha büyük ve güç gerektirdiğinden dolayı. Tabii performansları da daha yüksek oluyor. Bütçe nedir? Öneri yapalım.
Hocam m.2 ssd var, 2000 TL bandında 1 TB.1.5k-2k maksimum.
Hayır hocam. Tek slot var.Hocam m.2 ssd var, 2000 TL bandında 1 TB.
Hayır hocam. Tek slot var.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam PNY CS900'ün yenilerinde kontrolcüler kötü geliyordu.Biraz daha bütçeni arttırıp SSD almanı öneririm. En azından 870 EVO olmasa bile PNY CS900 öneririm. Şu anda N11 sitesinde satılıyor sadece tükenmek üzere oda. Güzel bir SSD zaten ortalama SSD bütün HDD'lerden daha iyi. Kötü demiyorum çünkü kötülerini de gördüm. HDD'den daha beter. Benim attığım ise fiyat performans ürünü. Bütçeni arttırabilirsen öneririm. Ama benim için yavaşlık problem değil diyorsan da HDD için önerim Western Digital. Bana kalırsa en mantıklısı SATA SSD de para vermek yerine şu anki M.2 SSD yükseltmek.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam PNY CS900'ün yenilerinde kontrolcüler kötü geliyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.