Nitro 5 laptopa RAM önerisi

lmr

Centipat
Daha fazla  
Bu laptopu aldım. Cihazda 2 adet RAM soketi bulunuyor. İçinde 8*1 DDR4 RAM'e bir soketide boş olarak gelecek. Satıcı 32 GB RAM'e kadar yükseltilebiliceğini söylemiş. Ben 2*16 RAM alıp cihazdan çıkan 8 GB RAM'i de satmayı düşünüyorum. Ama RAM'lerden pek anlamıyorum. Bu cihaza DDR4 mü almalıyım DDR5 mi? Anakart kaç MHz hıza kadar destekliyor? Hangi markadan hangi ürünü almalıyım? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler :))

Cpu-Z programını indirip ekran görüntüsü atar mısınız? Tam RAM özelliklerini bulmamız lazım.

Hocam aslında iki tane yeni RAM takacağı için eski RAM'in özelliklerine bakmaya pek gerek yok. Galiba anakart desteği için istiyorsunuz?
Aynen. Belki daha iyi bir şey destekliyorsa diye.

Cpu-Z programını indirip ekran görüntüsü atar mısınız? Tam RAM özelliklerini bulmamız lazım.
ürün elime geçtiğinde rami almamış olursam atarım

3200 MHz DDR4 ram yeterlidir.
yeterlidir mi yoksa en son oluru bu mudur? almışken max kapasitede alıyım diye düşünüyorum

Aynı cihazdan bende var yükseltmesini yaptım öneririm.

2*16 almayı düşünüyorum ama ddr4 ve 3200mhz anakartın desteklediği son değerler mi?

Son düzenleme:
anladım teşekkürler. peki marka konusunda yardımcı olabilir misin. bigboyu çok öneriyolar ama attığın markayı ilk defa gördüm. marka seçimi ne kadar önemli?

edit: modeli atan sen değil mişsin karıştırmışım
Corsair veya GSkill öneririm oyun performansında ikiside denkler fakat Corsair çok az daha öne geçer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı