Nitro 5 vs ASUS FX506 vs Acer Predator vs GF65 Thin

cinar_yasarrr

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
4 adet laptop arasında kaldım. Sizce hangisini ve neden almalıyım?
Seçenek 1:

Seçenek 2:

Seçenek 3:

Seçenek 4:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220826-103354_sahibindencom.png
    327,3 KB · Görüntüleme: 23
Acer Predator serisi Nitro'dan daha kaliteli malzeme ile üretiliyor. Yani arada donanım dışında farklar da var. MSI modelinin çift fan olup olmadığını kontrol edin. Yoksa 100 derecede oyun oynarsınız. ASUS hakkında bilgim yok.

Acer Nitro serisini pek önermiyorum. Açıkçası ben alırken f/p olarak almıştım ama ısınma problemi var. Amazon yorumlarına bak objektif yorumlar oluyor.

Acer Nitro serisini pek önermiyorum. Açıkçası ben alırken F/P olarak almıştım ama ısınma problemi var. Amazon yorumlarına bak objektif yorumlar oluyor.

AMD modelleri de tam tersi, Mersin sıcağında oyunda 70 dereceyi geçmiyor. Ama ben de önermiyorum Acer anakartları çok sorunlu. Hiç kullanmadığım USB soketi şu an çalışmıyor, dahili grafik kartı da bazen devreden çıkıyor.

MSİ olanın işlemcisi nedir?
Asus olanın işlemcisi çok sağlam geldi 8 çekirdek 16 iş parçacığı var. Hala kararsızım bir tane model seçip nedeninş söyler misiniz rica etsem.

Acer Nitro serisini pek önermiyorum. Açıkçası ben alırken f/p olarak almıştım ama ısınma problemi var. Amazon yorumlarına bak objektif yorumlar oluyor.

2020 modellerde dediğiniz problemler vardı.

Hocam GF 65 Thin MSI en fazla ısınan modellerinden biridir. En kalitesiz seri de GF diye biliyorum.

Nitro cihaz 2020'den sonra ise pek sıkıntı olmaz ısınma olarak.

Şahsen predator iyi gibi . Kalitesi daha güzel
Predator serisinde ve Asus TUF serisinde işlemci farklı. TUF serisinin işlemcisi bana daha sağlam geldi, ayrıca TUF 512GB M2 SSD'ye sahip onu söylemeyi unutmuşum, Predator ise 256GB SSD ve 1TB Harddiske sahip.

Predator serisinde ve ASUS TUF serisinde işlemci farklı. TUF serisinin işlemcisi bana daha sağlam geldi, ayrıca TUF 512 GB M.2 SSD'ye sahip onu söylemeyi unutmuşum, Predator ise 256 GB SSD ve 1TB hard diske sahip.

Hangi ASUS TUF? Eğer a serisi ise uzak dur

Ssd yükseltmesi yapabilirsin ama 256+1 tb iyi ancak oyunları hdd yüklersen oyunlar daha yavaş açılır yani ssd yükseltmesi güzel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…