Bence TUF, Predator'daki gibi ısınan işlemciye sahip değil. Ama kasa kalitesi olarak Predator dsha üstün olması lazım.
Alttaki resimdeki laptopu diyorum. Yakın zamanda SSD alamam, bana ise 480GB SSD ucu ucuna yetiyordu bana.Hangi ASUS TUF? Eğer a serisi ise uzak dur
Ssd yükseltmesi yapabilirsin ama 256+1 tb iyi ancak oyunları hdd yüklersen oyunlar daha yavaş açılır yani ssd yükseltmesi güzel olabilir.
Tek başına 500 gb yetmez diye düşünüyorumAlttaki resimdeki laptopu diyorum. Yakın zamanda SSD alamam, bana ise 480GB SSD ucu ucuna yetiyordu bana.
Alttaki resim deyip resimi atmayı unutmuşum pardon. 500GB bana yetiyor, yetmez ise 2. SSD'yi takarım sonra. TUF bana daha makul geldi, siz ne diyorsunuz? Ayrıca TUF tasarımı ve klavyesi daha cazip edici gibi. Ama ekran olarak Predator 17.3 inç olur iken TUF 15.6 inç.Tek başına 500 gb yetmez diye düşünüyorum
Alttaki resim deyip resimi atmayı unutmuşum pardon. 500GB bana yetiyor, yetmez ise 2. SSD'yi takarım sonra. TUF bana daha makul geldi, siz ne diyorsunuz? Ayrıca TUF tasarımı ve klavyesi daha cazip edici gibi. Ama ekran olarak Predator 17.3 inç olur iken TUF 15.6 inç.
Eki Görüntüle 1496258
Kasanın tam modelini buldum.Eğer 15.6 kafi ise ekranda sıkıntı yok ama sen o modeli iyice araştır çünkü ısınan bir kasa diye biliyorum.
Aşırı dediğiniz maksimum kaç derece?Eğer 15.6 kafi ise ekranda sıkıntı yok ama sen o modeli iyice araştır çünkü ısınan bir kasa diye biliyorum.
Aşırı dediğiniz maksimum kaç derece?
Sence bir sorun olur mu? Oyunları masanın üstünde oynayacağım veya kafeye falan gidince, evde altına laptop soğutucusu koyarım. Geceleri yatakta film falan izlerim.Overheat yani normal ısınmanın üstünde.
2021 modelde GPU 85+
CPU ise 90+ oluyor.
2022 model gene 80-90 üstü diye biliyorum.
Yabancı kardeşlerde böyle diyor
O zaman bunu mu almamı önerirsiniz?Laptop soğutucu kullanabilirsin evet hatta bazı taktikler var YouTube'ta , sıcaklığı biraz daha düşürebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.