Nitro 5 vs Monster Tulpar T7

Hocam:
Sorun sadece kasasıysa ben genelde masaüstü olarak kullanacağım, çok taşımayı düşünmüyorum. Yine de Acer mi diyorsunuz? Soğutması yetersiz ve Turbo modu ve paneli yok deniliyor. Monster servisi elimin altında ama Acer hakkında kimsenin bilgisi yok. Sizce ne yapayım, bu dediklerimden sonra?
Bu dediklerinizden sonra kararsız kaldım ama T7 V22.1'i, o ikisininin yerine tercih ederdim.
 
Nitro giriş seviyesi. Şu anlık T7 V22.1 sorunsuz görünüyor. Kasası da kaliteli. Ayrıca MUX da var.

İsterseniz yurt dışından Nitro'nun üst modeli gelebiliyor.

Yahu modeli öğrenseydik. T7 V19.7 çok da güzeldi.
Ben de o modeli kullanıyorum 19.7 modelini.
Ama ekran kartının maalesef Max Q olduğunu tahmin ediyorum
 
@nopaynohack, kullanıcılarından olumlu dönüşler vardı. Siz memnun musunuz?

@Radeon RX 5500M hocam, V19.7 Max-q muydu?
Açıkcası fan sesi çok fazla, Lol oynarken çok değil ama GTA 5 açıkken aşırı sesli çalışıyor. Ve evet GPU-Z programında Lookup tuşuna bastığım zaman tarayıcıda Max Q sayfası açılıyor

2060 ile arasında yüzde 30 performans farkı var sanarak almıştım fakat bu Max Q olduğu için yüzde 10 fark var ve fiyat farkına değmez gibi geliyor çünkü o kadar farka rağmen sadece 250 Gb SSD var ve depolama sıkıntısı çekiyorum (12600 tl'ye aldığım dönemde 3060lı model 12500dü şuan 13000'eçıkmış. Ben Max Q olduğunu bilsem onu alırdım çünkü 3060 ekran kartı, 2070 Max Q dan yüzde 5 civarı daha iyi ama şuan 13000 TL'ye çıkmış olan o dediğim 3060 modelinde 6 çekirdekli işlemci var bir yandan da öyle avutuyorum kendimi)

Piyasada yok ama belki tekrar gelirse ve almak isteyen, merak eden olursa ekran kartı modeli
bu linkteki (GPU-Z)
Bandwidth değeri 2070 Mobile modelinde saniyede 448 GB iken Max Q da saniyede 352 GB ve diğer değerler de linkteki şekilde onları yazmıyorum linkten bakarsınız. Teorik olarak yüzde 14 daha az performanslı. Kısacası pazarlama politikası yüzünden kandırılmış hissediyorum :d
 
Son düzenleme:
O 3060'lı model kaliteli değildir büyük ihtimalle. Zaten artık V19.7 satılmıyor. Fan sesi gaming laptop olarak geçenlerde oldukça olası bir durum. MSI alsanız da böyle olacaktı büyük ihtimalle. 6 olan yeni serisini bilmiyorum ama.
 
O 3060'lı model kaliteli değildir büyük ihtimalle. Zaten artık V19.7 satılmıyor. Fan sesi gaming laptop olarak geçenlerde oldukça olası bir durum. MSI alsanız da böyle olacaktı büyük ihtimalle. 6 olan yeni serisini bilmiyorum ama.
Haklısınız fan sesi bana fazla geldi ama başka hiç bir modeli kullanıp farklı modellerle karşılaştırma imkanım olmadı fan sesi konusunda emin değilim kıyaslama imkanım olmadığı için kesin konuşamıyorum, belki de diğer markalar daha seslidir sonuçta ekran kartı içeren modeller Gaming bilgisayar olarak geçtikleri için, hem daha çok elektrik tüketiyorlar Gaming modeller, fan gürültüsü normaldir heralde. GTA 5 her ne kadar üzerinden yıllar geçmiş eski bir oyun olsa da demek ki çok zorluyor kulaklıksız oldukça rahatsız edici.
 
t7 v19.7 ekran .png


Sadece benim mi böyle hocam yani

Bu bilgisayarı kullanan varsa GPU-Z ekran alıntısını atabilir misiniz arkadaşlar
 

Geri
Yukarı