Evet, şimdi ben dahil birçok kişinin yaşadığı durumdan bahsedeceğim. Bu cihaz apaçık sorunlu aslında. Ama kullananlar genel olarak geçer diye (ben de aynısını yaptım) bekledi ve ses çıkarmadı. Ama benim sabrım taştı artık. G Shift özelliği hiçbir işe yaramıyor. Aksine throttle yapıp cihazı...
Omen By Hp 16-c0034nt 5.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Omen By Hp 16-c0034nt 5.Nesil Ryzen 7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
@Artoria Pendragon hocam bu konuda da gündeme gelmişken sormam lazım ben yakın zamanda kendime Abra A5 19.2.5 modelini almayı düşünüyordum sizin de çokça tavsiye ettiğiniz bir model ancak Monster laptopların ekranları için 30 ms diyorlar bu doğru mudur? Doğruysa ne kadar etkilemeli seçimimizi?
Evet, şimdi ben dahil birçok kişinin yaşadığı durumdan bahsedeceğim. Bu cihaz apaçık sorunlu aslında. Ama kullananlar genel olarak geçer diye (ben de aynısını yaptım) bekledi ve ses çıkarmadı. Ama benim sabrım taştı artık. G Shift özelliği hiçbir işe yaramıyor. Aksine throttle yapıp cihazı...
www.technopat.net
115W 3060 gücünde ama işlemci bakımında ger kalıyor ve MUX yok.
AMD almamanız sizin algınız evet ama fiyatı pahalı orası doğru daha iyisi bulunabilir. Ayrıca attığınız Dell berbat üstü şu an 20.5 en mantıklı seçenek.
AMD almamanız sizin algınız evet ama fiyatı pahalı orası doğru daha iyisi bulunabilir. Ayrıca attığınız Dell berbat üstü şu an 20.5 en mantıklı seçenek.
AMD algım var evet. Masaüstünde AMD alırım ama iş laptopa gelince Thunderbolt gidiyor. 6. nesil de Intel'in gerisinde. Bu yüzden fiyat avantajı yoksa kesinlikle Intel'ciyim. Kasayı arkadaş attı ama ben de tavsiye ediyorum. Samsung DDR5 ram bile almak için bir sebeptir benim gözümde. Kasa belki en iyisi değil ama Acer ve Monster yerine ben Dell alırdım ki aldım da. Tercih meselesi. Dell ile olumsuz deneyim yaşayan insanlar var, tavsiye etmeyene saygı duyarım ama ben cihazın kullanıcısı olarak berbat bir cihaz olmadığı söyleyebilirim.
AMD algım var evet. Masaüstünde AMD alırım ama iş laptopa gelince Thunderbolt gidiyor. 6. nesil de Intel'in gerisinde. Bu yüzden fiyat avantajı yoksa kesinlikle Intel'ciyim. Kasayı arkadaş attı ama ben de tavsiye ediyorum. Samsung DDR5 ram bile almak için bir sebeptir benim gözümde. Kasa belki en iyisi eğil ama Acer ve Monster yerine ben Dell alırdım ki aldım da. Tercih meselesi. Dell ile olumsuz deneyim yaşayan insanlar var, tavsiye etmeyene saygı duyarım ama ben cihazın kullanıcısı olarak berbat bir cihaz olmadığı söyleyebilirim.
AMD algım var evet. Masaüstünde AMD alırım ama iş laptopa gelince Thunderbolt gidiyor. 6. nesil de Intel'in gerisinde. Bu yüzden fiyat avantajı yoksa kesinlikle Intel'ciyim. Kasayı arkadaş attı ama ben de tavsiye ediyorum. Samsung DDR5 RAM bile almak için bir sebeptir benim gözümde. Kasa belki en iyisi eğil ama Acer ve Monster yerine ben Dell alırdım ki aldım da. Tercih meselesi. Dell ile olumsuz deneyim yaşayan insanlar var, tavsiye etmeyene saygı duyarım ama ben cihazın kullanıcısı olarak berbat bir cihaz olmadığı söyleyebilirim.
Evet hocam laptopta Intel biraz daha üstün G15 5*** serisi ile ilgili attığım konuyu okursanız ne demek istediğim anlarsınız. Ayrıca şu an laptop DDR5 4800MHz CL40 en alt seviye olduğu için pek bir şey değiştirmiyor.
Sizin attığınız cihaz hakkında pek bilgim yok ama güzel duruyor. Ben de en az 5 yıl kullanırım diye bütçeyi zorladım. Umuyorum sıkıntı çıkmaz. Keşke durum böyle olmasa. Avrupa'da bu cihazlar giriş seviyesi ama bizim ülkede zar zor alıyoruz.