Nitro 5 vs Y540

HeavenFire

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2016
Mesajlar
28
Yer
Almanya / Gelsenkirchen
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Değerli dostlar Lenovo'daki extra 1 TB HDD harici tüm özellikler aynı. Hangisini alacağım konusunda karara varamadım. Siz değerli dostlardan yardım ve bilgi istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim?
20200209_150239.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo çok daha az ısınma ve ekran sorununa sahip. Ayrıca lenovo fiziksel tasarımı ile de soğutma için daha uygun. Donanım olarak zaten her ikisi de gayet yeterli. Herhalde her ikisi de mat ekrandır. Her ikisinde de control center var zaten. Ayrıca acer ve Asus aynı teknik servisi kullanıyor ve genel olarak kanı olumlu değil. Onu haricinde her iki cihaz da iyi ancak ben acerin bu modeli ile ilgili çok sorun gördüm nedense,halbuki yeni model.
Sonuç olarak şahsi fikrim Y540'tan yana.
 
Nitro5 ler tek kanaldan soğutma yapıyor. Hava çıkışı da tek. 1 yıl kadar kullandım, eğer oyun oynacaksanız iyi bir soğutucu almanızı tavsiye ederim. Yoksa çok ısınıyor, klavye elinizi yakmaya başlıyor bir süre sonra.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı