Nitro Sense ayarları nasıl olmalı?

Barutus

Centipat
Daha fazla  
Dostlar Nitro Sense ayarları hakkında birkaç sorum var. Laptop boştayken ve yük altındayken hangi modları kullanmalıyım? Şu anda boştayken varsayılanı; yük altındayken performans modunu kullanıyorum. Fanlar ise her zaman otomatikte çalışıyor. Bu şekilde mi olmalı yoksa farklı şekilde mi? Saygılar ve sevgiler...

İşlemcim 60 derece ve üstü ise Max açıyorum 40'a kadar düşüyor normalda otomatik kullanıyorum (oyunlarada Max ile giriyorum)

1663023083801.png

İşlemcim 60 derece ve üstü ise Max açıyorum 40'a kadar düşüyor normalda otomatik kullanıyorum (oyunlarada Max ile giriyorum)

Eki Görüntüle 1516347
Hep otomatikte duruyor. Oyunlarda 72'yi geçtiğini görmedim.
Hep otomatikte duruyor. Oyunlarda 72'yi geçtiğini görmedim.
Peki mod olarak ne tercih etmeliyim ? Windows'ta varsayılanı,oyunlara girerken de performansta kullanıyorum.

Kanka diz üstü PC olduğu için ve Intel işlemcisi varsa Turbo kullanma 94 dereceye kadar gider.

Eki Görüntüle 1516563 ben böyle kullanıyorum
Kanka performans moduna alınca PC daha soğuk çalışıyor.Ayar olarak ise nitrosense'den bahsediyorum.Windows'ta takılırken varsayılanda kullanıyorum.Oyuna girdiğimde ise performansa çekiyorum ki fanlar böylelikle daha çok çalışıyor ve daha soğuk bi' oyun deneyimi yaşıyorum.Ses de doğru orantılı artıyor ama kulaklık taktığım için sıkıntı yok.Yaptığım doğru bir şey mi benim sorum tam olarak bu.Saygılar...

Kanka performans moduna alınca PC daha soğuk çalışıyor. Ayar olarak ise Nitro Sense'den bahsediyorum. Windows'ta takılırken varsayılanda kullanıyorum. Oyuna girdiğimde ise performansa çekiyorum ki fanlar böylelikle daha çok çalışıyor ve daha soğuk bi' oyun deneyimi yaşıyorum. Ses de doğru orantılı artıyor ama kulaklık taktığım için sıkıntı yok. Yaptığım doğru bir şey mi benim sorum tam olarak bu. Saygılar...

Nitro sensin bir fotoğrafını atar mısın aşağıdaki performans dengeli güc tasarrufu pildeki şey.

1663072605778.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı